Alat Monitoring Infrastruktur IT

AI-Driven
Ngawasi infrastruktur

Pemantauan Tumpukan Lengkap ing Infrastruktur On-Prem, Cloud, lan Hybrid.

Visibilitas jero Gabungan karo
Ngawasi lan Analytics Full-stack

Kanthi platform siji lan umum kanggo ngawasi, ngindeks log, nggambarake, lan menehi tandha ing kabeh acara ing infra hibrida sampeyan, kita mbantu pimpinan operasi IT ngasilake asil bisnis sing luwih apik liwat intelijen Data-Driven. Temokake lan ngawasi layanan awan, VM, wadhah, jaringan, piranti, log, acara, lan liya-liyane ing siji platform canggih AI.

Where

Ora Ana Tetep Unmonitored

Motadata AIOps nyedhiyakake kemampuan koleksi data sing ekstensif kanthi cara agen lan agen tanpa agen ing prasarana on-premise, awan, lan hibrida.

  • Ngakses aplikasi ngawasi kanggo ewu piranti lan teknologi ing jaringan, server, aplikasi, lan lapisan awan.
  • Nglumpukake kabeh karo koleksi agen utawa agen-kurang kalebu metrik, log, acara, lalu lintas, lan data streaming.
  • Ngilangi alat ngawasi titik kanthi nggawa kabeh data ngawasi menyang sak panggonan kanggo entuk visibilitas jero.

Nglakokne

Panyebaran luwih cepet lan Konfigurasi Otomatis

Kanthi panemuan otomatis lan aplikasi pemantauan sing wis ditemtokake, sumber daya infra hibrida sampeyan ditambahake kanthi lancar menyang Motadata AIOps ing wektu nyata.

  • Tampilan Topologi: Deleng terus-terusan ngganti hubungan IT adhedhasar protokol panemuan lan malah obrolan lalu lintas jaringan.
  • Dashboard & Laporan: Kapabilitas visualisasi lan dashboard sing komprehensif sing nggawa pengalaman ngawasi menyang tingkat sabanjure sing ora mbutuhake basa pitakon.
  • Penjelajah Data Maju: Penjelajah data lanjutan lan AI-Driven mbantu sampeyan ngerti data lan nglacak pengaruh saben metrik/proses sing mlaku ing tumpukan sampeyan.

ndarbeni

Sinyal Kanan

Tim DevOps lan IT mbutuhake konteks acara sing tepat kanggo ngenali masalah kritis lan ora kritis

  • Machine learning-powered alerting menehi kemampuan kanggo ngekstrak wawasan sing migunani kanggo misahake sinyal saka gangguan.
  • Mindhai wektu nyata kanggo panemuan otomatis lan pemetaan dependensi kanggo hubungan dependensi layanan IT.
  • Pengumpulan data tingkat rendah ing agen - minangka kurang saben detik kanggo identifikasi cepet lan résolusi.

Tingkatake Pemantauan Infrastruktur kanthi
Motadata AIOps

Agen / Agen-kurang Koleksi

Nglumpukake, proses, lan hubungake metrik, pesen log, lan acara kanthi gampang ing siji lokasi pusat - piranti jaringan, komputer, virtualisasi, lan awan ing siji tampilan sing bener

Discovery

Panemuan otomatis lan konfigurasi sing cepet kilat nggawe sampeyan bisa mlaku sajrone sawetara menit. Ngawasi panggunaan sumber daya lan metrik kritis ing dashboard sing wis ditemtokake & bisa disesuaikan

Klasifikasi AI

Kanthi nggabungake machine learning lan analytics, sampeyan bisa ngekstrak sinyal saka gangguan tandha. Algoritma ML sing dibangun nyedhiyakake deteksi anomali lan wawasan sing bisa ditindakake

Motadata AI-Powered NMS

Solusi Sampurna
Kanggo Ngawasi Kinerja Jaringan Otomatis

Ngawasi saben prasarana IT kanthi Sistem Manajemen Jaringan multi-vendor.

  • Entuk pemantauan kinerja end-to-end.
  • Nyedhiyakake visibilitas 360 derajat lengkap.
  • Nyedhiyakake dashboard siji kanggo kabeh metrik.
  • Menehi wawasan intelijen operasional sing bisa ditindakake.

Jelajahi Kabeh Fitur

Integrasi Integrasi lancar Kanthi Favorit Panjenengan
Teknologi Meja Layanan

Explore Ngawasi infrastruktur

Pemantauan Infrastruktur sing didhukung dening Motadata ngawasi apa wae lan kabeh sing nggawe infrastruktur sampeyan sehat lan cerdas, lan bisnis sampeyan tuwuh.

Coba AIOPs suwene 30 Dina

Download piranti lunak kita gratis kanggo 30 dina

Jadwal Demo Kanthi Pakar Kita

Book slot ing tanggalan kita lan pengalaman AIOPs urip.

Hubungi Penjualan

Isih, duwe pitakonan? Bebas bae kanggo hubungi kita.

Motadata NMS

Solusi Siji Mandeg kanggo Infrastruktur IT Kabeh

Layanan NMS gabungan Motadata nawakake solusi sing didorong AI kanthi skalabel kanggo Jaminan Layanan, Orkestrasi & Otomasi, supaya perusahaan bisa nggayuh tujuan manajemen jaringan. Motadata uga bakal menehi observasi jaringan kanthi aplikasi lan perspektif infrastruktur sing komprehensif supaya sampeyan bisa nemokake lan ndandani masalah kanthi cepet.

Miturut TEAM

Sinau kepiye tim sing beda bisa nggunakake platform kita kanggo nambah produktivitas lan nyepetake proses internal.

Miturut USECASEs

Sinau babagan masalah sing bisa diatasi dening platform AIOps lan ServiceOps lan mupangat sing bisa diwenehake.

Sukses Kita Crita

Deleng Kepiye Perusahaan Kaya Sampeyan Gunakake Platform Kita Kanggo Wawasan sing Bisa Ditindakake

TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 50 metrik dianalisis saben piranti

RADWIN, Israel milih Motadata minangka Mitra OEM kanggo suite produk NMS terpadu kanggo operator-g ...

download Saiki
KESEHATAN
1200+ Aset sing Dipantau lan Diurus

Motadata mbantu Emirates Healthcare kanggo nyelarasake operasi IT kanthi Smart Automation, kanggo ...

download Saiki
TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 27 GB data log sing diproses saben dina

Bharti Airtel, Perusahaan telekomunikasi global terkemuka sing milih Motadata kanggo prestasi gabungan ...

download Saiki

Apa Sampeyan Duwe Pitakonan? Mangga Takon Kene Kita Siap Mbantu Sampeyan

Yen pitakonan sampeyan ora ana ing kene, mangga hubungi.

Takon pitakonan sampeyan

Pemantauan infrastruktur minangka proses sing kalebu ngumpulake lan nganalisa data saka macem-macem sumber kanggo ngenali masalah potensial, kayata masalah kinerja utawa pelanggaran keamanan. Akibaté, ngawasi infrastruktur organisasi njamin kasedhiyan sistem, kesehatan sing apik, lan downtime minimal.

Quality of Service (QoS) nemtokake wutah perusahaan apa wae, lan gumantung saka carane infrastruktur dikelola lan dipantau. Macem-macem komponen kaya piranti sing disambungake, jaringan, aplikasi, server, panyimpenan, sistem operasi nggawe infrastruktur dadi ekosistem sing komprehensif kanggo dipantau. Ngawasi prasarana nggampangake nemokake panyebab kegagalan lan ngrampungake masalah sing padha sadurunge pangguna ngadhepi downtime.

Sanajan ngukur wektu lan efektifitas biaya, solusi pemantauan infrastruktur gumantung ing macem-macem metrik kayata jinis organisasi, infrastruktur, syarat, lan sapiturute. solusi ngawasi iku kudu. Solusi ngawasi sing apik kudu bisa ngawasi ati lan jiwa operasi lan mutusake kegagalan potensial.

Kanthi ngawasi infrastruktur, solusi kasebut mbantu nyuda biaya kanthi nyuda downtime lan nambah wektu aktif. Sawetara kerentanan sing luwih sithik ngamanake infrastruktur lan nambah kepuasan pelanggan. Kajaba iku, kanthi nambah wektu nanggepi lan ngrampungake kesalahan sing luwih fatal, praktik pemantauan mbantu nambah produktivitas.