Alat Otomasi Jaringan

Tetep Compliant karo
Automation Jaringan

Nggawe Jaringan Sampeyan Bisa Dipercaya, Aman lan Cerdas

Apa Kita Pelanggan Ngomong!

Anjog BFSI Tambah
2X Operasional
efficiency

Watch Video
Crita Sabanjure: 30% Tambah ing Efficiency
Pak Alex Mijares

IT Officer - ICICI Finance Ltd (BFSI)

Motadata Network Monitoring Product Suite. Pelaporan Komprehensif, Keluwesan kustomisasi lan GUI sing ramah pangguna minangka sawetara fitur sing dadi favorit pribadi Alex.

Anjog BFSI Tambah
2X Operasional
efficiency

Watch Video
Crita Sabanjure: 30% Tambah ing Efficiency
Pak Alexa Mijares

IT Officer - ICICI Finance Ltd (BFSI)

Motadata Network Monitoring Product Suite. Pelaporan Komprehensif, Keluwesan kustomisasi lan GUI sing ramah pangguna minangka sawetara fitur sing dadi favorit pribadi Alex.

Anjog BFSI Tambah
2X Operasional
efficiency

Watch Video
Crita Sabanjure: 30% Tambah ing Efficiency
Pak Alex Mijares

IT Officer - ICICI Finance Ltd (BFSI)

Motadata Network Monitoring Product Suite. Pelaporan Komprehensif, Keluwesan kustomisasi lan GUI sing ramah pangguna minangka sawetara fitur sing dadi favorit pribadi Alex.

Dipercaya, Aman, lan Otomatis
Manajemen Konfigurasi Jaringan

Visualisasi Serep Anyar lan Gagal, Distribusi Piranti, Tren Gagal, lan liya-liyane ing One Unified Platform. Laksanakake Laporan Dashboard kanthi Ngekspor Wawasan Dashboard menyang File PDF/CSV.

Cerdas

AI-Dipandu Automation Jaringan

manajemen konfigurasi kanggo masang konfigurasi, laporans, ndeteksi owah-owahan sing ora ana proses, audits lan serep.

  • Konfigurasi AI-Driven: Konfigurasi jaringan nganggo AI-Driven Automation Jaringan, nggawe jaringan luwih pinter lan luwih sehat tinimbang sadurunge.
  • Konfigurasi otomatis kanggo Ganti, Gawe serep & Pulihake: Gawe gampang owah-owahan konfigurasi kompleks sing bola-bali tinimbang nglakokake macem-macem piranti kanthi manual.
  • Linuwih Remediasi karo Runbook: Integrasi python ndadekake Runbook remediasi maju lan pemberdayaan karo ngawasi lan kapasitas ngatasi masalah.
Madeg

Sistem Lansiran Cerdas

Tetep waspada kabeh wektu kanthi sistem tandha cerdas. Tetep siji langkah ahead lan ngrampungake masalah sanajan sadurunge nyebabake karusakan.

  • Ngawasi & Manajemen: Tetep gaul babagan owah-owahan konfigurasi kanthi tandha lan deleng owah-owahan sing ditindakake. Manfaatake akses adhedhasar peran kanggo kontrol lengkap babagan sapa sing bisa ngganti piranti & konfigurasi.
  • audit: Konfigurasi log audit lan entuk wawasan sing bisa ditindakake kanthi kuat kanthi laporan audit.
  • Notifikasi: Alat kasebut menehi kabar yen ana owah-owahan ing konfigurasi piranti, saéngga mbantu sampeyan ngganti unsur sing gagal kanthi cepet.
Nguatake

Keamanan luwih saka tau

Temokake file serep kanthi cepet sing mbutuhake wektu kanthi nyederhanakake proses kaya nyorot kesalahan konfigurasi, jadwal gawe serep reguler, & arsip nglakokake skrip.

  • Keamanan & Pematuhan Network: Ningkatake keamanan jaringan sakabèhé kanthi gampang ngenali kerentanan kanthi penilaian kerentanan. Netepake lan ngetrapake selaras karo standar keamanan kritis nggunakake laporan OOB kanggo FISMA, PCI DSS, lsp.
  • Integrasi Integrasi lancar: Dhukungan sing wis terintegrasi kanggo vendor piranti jaringan sing kondhang kaya Cisco, HP, Juniper, D-Link, Brocade & liya-liyane.
  • Sajarah Konfigurasi lan Comparison: Njaga kabeh riwayat konfigurasi piranti. Pangguna bisa mbandhingake konfigurasi piranti kanggo njamin kepatuhan lan standarisasi.

Fitur Otomatisasi Jaringan

Kabar Smart

Njaluk kabar bab wigati lan acara potensial karo prakiraan lan deteksi anomali

Konfigurasi lan Manajemen Ganti

Sebarake Konfigurasi Piranti Jaringan kanthi akeh kanggo ngawasi, nggawe serep, lan ngrampungake kegagalan hardware lan kesalahan manungsa

Keamanan Dipercaya

Arsitektur multi-lapisan kanthi integrasi sing kuat ngamanake jaringan kaya ora nate sadurunge

Motadata AI-Powered NMS

Solusi Sampurna
Kanggo Ngawasi Kinerja Jaringan Otomatis

Ngawasi saben prasarana IT kanthi Sistem Manajemen Jaringan multi-vendor.

  • Ngawasi & ngoptimalake kabeh infrastruktur IT.
  • Ngawasi jaringan kanggo mesthekake uptime maksimum.
  • Nyedhiyakake dashboard lan widget sing bisa disesuaikan.
  • Nyedhiyakake wawasan intelijen operasional sing bisa ditindakake.

Jelajahi Kabeh Fitur

Integrasi Integrasi lancar Kanthi Favorit Panjenengan
Teknologi Meja Layanan

Explore Automation Jaringan

Otomasi Jaringan dening Motadata nawakake otomatisasi cerdas kanthi remediasi majeng sing njamin kasedhiyan jaringan lan nylametake sampeyan saka kemungkinan kegagalan.

Coba AIOPs suwene 30 Dina

Download piranti lunak kita gratis kanggo 30 dina

Jadwal Demo Kanthi Pakar Kita

Book slot ing tanggalan kita lan pengalaman AIOPs urip.

Hubungi Penjualan

Isih, duwe pitakonan? Bebas bae kanggo hubungi kita.

Motadata NMS

Solusi Siji Mandeg kanggo Infrastruktur IT Kabeh

Layanan NMS gabungan Motadata nawakake solusi sing didorong AI kanthi skalabel kanggo Jaminan Layanan, Orkestrasi & Otomasi, supaya perusahaan bisa nggayuh tujuan manajemen jaringan. Motadata uga bakal menehi observasi jaringan kanthi aplikasi lan perspektif infrastruktur sing komprehensif supaya sampeyan bisa nemokake lan ndandani masalah kanthi cepet.

Miturut TEAM

Sinau kepiye tim sing beda bisa nggunakake platform kita kanggo nambah produktivitas lan nyepetake proses internal.

Miturut USECASEs

Sinau babagan masalah sing bisa diatasi dening platform AIOps lan ServiceOps lan mupangat sing bisa diwenehake.

Sukses Kita Crita

Deleng Kepiye Perusahaan Kaya Sampeyan Gunakake Platform Kita Kanggo Wawasan sing Bisa Ditindakake

TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 50 metrik dianalisis saben piranti

RADWIN, Israel milih Motadata minangka Mitra OEM kanggo suite produk NMS terpadu kanggo operator-g ...

download Saiki
KESEHATAN
1200+ Aset sing Dipantau lan Diurus

Motadata mbantu Emirates Healthcare kanggo nyelarasake operasi IT kanthi Smart Automation, kanggo ...

download Saiki
TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 27 GB data log sing diproses saben dina

Bharti Airtel, Perusahaan telekomunikasi global terkemuka sing milih Motadata kanggo prestasi gabungan ...

download Saiki

Apa Sampeyan Duwe Pitakonan? Mangga Takon Kene Kita Siap Mbantu Sampeyan

Yen pitakonan sampeyan ora ana ing kene, mangga hubungi.

Takon pitakonan sampeyan

Network Automation minangka implementasine saka otomatisg praktik konfigurasi, ngatur, nguji, njaga, lan ngoperasikake jaringan lan piranti sing disambungake.

Bagus Network Solusi otomatisasi tujuane kanggo nggedhekake infrastruktur IT tanpa nambah staf utawa piranti administratif IT anyar. Ketergantungan lan kerumitan jaringan ndadekake kritis kanggo ngatur lan automate it bener.

Apik Automation Jaringan solusi kudu bisa nambah kinerja jaringan lan njaga kesehatan. Kanthi jumlah kegagalan lan tantangan, mesthine automate sistem lan mbantu bisnis sampeyan tuwuh lan tetep mantep ing pasar ing tengah-tengah pesaing.