Piranti Lunak Meja Layanan

Pemberdayaan Bisnis
karo AI-ITSM

Meja Layanan IT sing digabungake karo ITIL, PinkVERIFY Certified, Dibangun ing DFIT (Deep Learning Framework for IT Operation) sing mbantu Bisnis Kanthi Cepet Nanggapi Owah-owahan ing Wong, Proses, lan Teknologi.

AI-aktif IT Service Desk kanggo drive
transformasi digital

40% Kurang Man Hrs.

kanthi mung ngotomatisasi proses kaya karyawan on-boarding lan off-boarding.

80% Ngurangi ing MTTR

kanthi ngotomatisasi proses nemtokake tiket manajemen insiden lan kritéria eskalasi SLA.

$ 350K Tabungan taunan

kanthi ngotomatisasi manajemen inventarisasi aset IT lan Non-IT.

Ngatasi Kedadean Luwih Cepet lan Ningkatake Pengalaman pangguna Akhir karo Meja Layanan IT Inovatif

Piranti Lunak Meja Layanan sing diaktifake AI sing Mbisakake Teknisi Nyedhiyakake Layanan sing Mulus, Ngurangi MTTR, Ngurangi Eskalasi, lan Nyedhiyakake Dhukungan Luar Biasa kanggo Pangguna Akhir kanthi Praktek Fleksibel lan Otomatisasi Cerdas.

Streamline

Manajemen Lifecycle saka Service Request

Aktifake manajemen siklus urip end-to-end saka panjalukan layanan apa wae kanthi modul sing diselarasake karo ITIL kaya insiden, masalah, kawruh, owah-owahan, lan manajemen rilis.

  • Mbangun konteks liwat pemetaan hubungan kanggo RCA luwih
  • Mupangate manajemen kawruh kanthi telusuran sing luwih maju kanggo promosi pambiyantu lan nyingkirake tiket
  • Ngatur, ngrancang, lan ngleksanakake owah-owahan kanthi efektif lan ngotomatisasi proses pangowahan kanthi alur kerja terpadu
Wuku Key
  • Standardisasi Proses IT
  • Ngapikake produktivitas

Ngerti Carane

Nggawe maneh

Otomasi Meja Layanan

Mbusak tugas sing bola-bali manual nggunakake otomatisasi alur kerja sing cerdas lan obrolan sing akeh wektu karo pangguna pungkasan babagan masalah sing dikenal nggunakake agen virtual.

  • Ora ana kode pembangun alur kerja kanggo nggawe alur kerja multi-level
  • Ngatur beban kerja teknisi lan micu tugas sing cerdas
  • Nggawe skenario kanggo jinis kedadean tartamtu
  • Nampung saben kasus panggunaan karo kerangka bot kita sing ngidini integrasi karo aplikasi pihak katelu
Wuku Key
  • Apik ROI
  • Pengalaman Pelanggan sing Apik
  • Kurang Kerja Manual

Ngerti Carane

Kuwat

Manajemen SLA

Rampungake tiket kanthi cepet adhedhasar prioritas, entuk kabar babagan pelanggaran SLA, lan ngukur kinerja SLA nggunakake Manajemen SLA.

  • Nggawe macem-macem kabijakan SLA lan kritéria eskalasi
  • Karcis eskalasi otomatis lan ngabari para pemangku kepentingan utama babagan pelanggaran SLA kanthi aturan otomatisasi sing wis ditemtokake
  • Ukur kinerja SLA nggunakake laporan kepatuhan kanggo entuk visibilitas menyang pangiriman layanan
Wuku Key
  • Respon luwih cepet
  • Ukur Efisiensi

Ngerti Carane

Lumajang

Keterlibatan karo Agen Virtual

Agen Virtual sing didhukung NLP kanggo mbantu organisasi nyilikake tiket kanthi solusi sing dikenal liwat respon otomatis lan pribadi lan kanthi menehi akses menyang basis pengetahuan, ngirit akeh wektu kanggo teknisi fokus ing masalah sing penting.

  • Seret lan selehake pembangun obrolan kanggo nggawe alur obrolan
  • Latih macem-macem model kanthi istilah telusuran sing umum
  • Gawe plugin obrolan khusus kanggo nambah fungsi
Wuku Key
  • Ngurangi biaya kanggo ngawula
  • Nyedhiyani dhukungan pribadi 24 x 7

Ngerti Carane

Wangsulan

Adoption Multi-Channel

Nambah pengalaman pelanggan liwat meja layanan multi-saluran. Aktifake pangguna kanggo milih mode pangiriman layanan wiwit saka email, liwat portal layanan mandiri nganti chatbots.

  • Maksimalkan keterlibatan pangguna kanthi nggunakake saluran sosial kayata WhatsApp, MS Teams, lan sapiturute dadi layanan mandiri
  • Ngidini pangguna akses gampang menyang portal layanan saka aplikasi seluler kita
  • Nggawe basis kawruh bisa diakses saka portal layanan liwat telusuran lanjut
Wuku Key
  • Tambah Service Desk Adoption
  • Aksesibilitas sing Luwih Apik

Ngerti Carane

Layanan MotadataOps

Pilihan sampeyan saka
penyebaran

Solusi Manajemen Layanan IT Digital Nggunakake AI.

  • Kategorisasi Tiket adhedhasar AI
  • Manajemen Beban Kerja Teknisi sing Didorong AI
  • Aturan Formulir Dinamis kanggo Katalog Layanan
  • Dhukungan multi-basa

Jelajahi Kabeh Fitur

Meja layanan modul

Meja Layanan ServiceOps Motadata mbantu sampeyan ngotomatisasi Proses Manual kanggo Nambah Efisiensi lan Ningkatake Kualitas Pangiriman Layanan.

Manajemen Insiden

Solusi proaktif sing didhukung dening AI/ML kanggo njupuk lan ngatasi masalah gangguan ing pangiriman layanan.

Manajemen Masalah

Alat sing cocog karo ITIL sing ngidini ngubungake tiket sing padha lan nindakake analisis sebab-sebab.

Panjaluk Wangsulan

Atur panjalukan layanan liwat siklus urip lengkap nggunakake proses ITIL lan otomatisasi AI.

Manajemen Ganti

Solusi sing cocog karo ITIL sing mbantu organisasi nyuda risiko lan pengaruh owah-owahan.

Manajemen Rilis

Solusi kanggo nyebarake owah-owahan lan rilis anyar liwat pelacakan kanthi panggung.

Manajemen Kasedhiya

SLA kanggo nemtokake tingkat pangiriman layanan lan responsif manajemen tiket kanggo njaga kualitas layanan.

Manajemen aset

Solusi manajemen inventaris aset IT lan Non-IT sing ndhukung proses ITIL kanggo ngatur siklus urip aset.

Manajemen Kawruh

Solusi kanggo nggawe repositori pusat artikel kawruh sing menehi inspirasi marang pangguna kanggo layanan mandiri lan nulungi teknisi.

Agen virtual

Sistem obrolan sing didhukung NLP sing nerjemahake pitakon utawa pitakon pangguna dadi barang sing bisa ditindakake kaya tiket.

Katalog Layanan

Solusi kanggo nyederhanakake pangiriman layanan nggunakake katalog gaya e-commerce lan otomatisasi proses.

Aset Layanan & Manajemen Konfigurasi

CMDB sing nawakake visibilitas hardware, software, lan aset Non-IT kanggo dilacak.

Manajemen Proyek

Sistem manajemen tugas intuisi sing ngidini sampeyan ngilangi aktivitas kompleks dadi unit sing luwih cilik.

Ngapikake Panjenengan
Operasi Layanan Kanthi 30%

Integrasi Integrasi lancar karo Favorite
Teknologi Meja Layanan

Explore LayananOps

Piranti Lunak Manajemen Layanan IT Motadata Gampang Digunakake, Gampang Nyiyapake, lan duwe Kabeh sing Sampeyan Perlu Nyedhiyakake Pangiriman Layanan IT sing lancar.

Coba ServiceOps sajrone 30 Dina

Download piranti lunak kita gratis kanggo 30 dina

Jadwal Demo Kanthi Pakar Kita

Book slot ing tanggalan lan pengalaman ServiceOps urip.

Hubungi Penjualan

Isih, duwe pitakonan? Bebas bae kanggo hubungi kita.

Layanan MotadataOps

Dibangun Kanggo Perusahaan Digital

Platform sing aktif AI sing nguatake organisasi IT supaya bisa kanthi cepet ngadopsi owah-owahan ing antarane Wong, Proses, lan Teknologi kanggo ningkatake pangiriman layanan kanthi signifikan.

Miturut TEAM

Sinau kepiye tim sing beda bisa nggunakake platform kita kanggo nambah produktivitas lan nyepetake proses internal.

Miturut USECASEs

Sinau babagan masalah sing bisa diatasi dening platform AIOps lan ServiceOps lan mupangat sing bisa diwenehake.

Sukses Kita Crita

Deleng Kepiye Perusahaan Kaya Sampeyan nggunakake Manajemen Aset IT kanggo Entuk Wawasan sing Bisa Ditindakake

TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 50 metrik dianalisis saben piranti

RADWIN, Israel milih Motadata minangka Mitra OEM kanggo suite produk NMS terpadu kanggo operator-g ...

download Saiki
KESEHATAN
1200+ Aset sing Dipantau lan Diurus

Motadata mbantu Emirates Healthcare kanggo nyelarasake operasi IT kanthi Smart Automation, kanggo ...

download Saiki
TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 27 GB data log sing diproses saben dina

Bharti Airtel, Perusahaan telekomunikasi global terkemuka sing milih Motadata kanggo prestasi gabungan ...

download Saiki

Apa Sampeyan Duwe Pitakonan? Mangga Takon, Kita Siap Ndhukung

Yen pitakonan sampeyan ora ana ing kene, mangga hubungi.

Takon Pitakonan Sampeyan

Fokus utama meja bantuan IT yaiku nulungi pangguna pungkasan kanthi resolusi sing cepet kanggo panjaluk layanan sing penting lan uga kedadeyan teknis. Meja bantuan minangka layanan taktis lan reaktif, nanging mesthine efisien lan cepet.

Meja layanan IT, ing sisih liya, duwe tujuan sing luwih akeh, luwih strategis, lan lintas organisasi. Tumindak minangka titik pusat sambungan antarane pangguna lan panyedhiya layanan.

Meja layanan, ora kaya meja pitulung, nganggep kabutuhan lan konteks organisasi sing luwih gedhe tinimbang mung fokus kanggo ngrampungake masalah pangguna pungkasan. Sanajan meja layanan umume kalebu meja pitulung, tujuan utamane yaiku dadi proaktif kanggo ningkatake proses IT lan bisnis organisasi.

Meja layanan mbisakake komunikasi lan kolaborasi antarane IT lan departemen liyane, mbantu resolusi lan malah nyegah masalah kanthi nggampangake nggawe, tugas, nelusuri, lan resolusi tiket. Dheweke tumindak minangka gudang pusat kanggo kabeh aset hardware lan piranti lunak organisasi.

Meja layanan mbantu nyepetake lan nggawe standarisasi proses IT nggunakake prinsip ITIL kanggo nambah strategi IT sakabèhé. Dheweke mbantu ngumpulake lan nahan data saka kedadeyan, panjaluk, lan asil kinerja, ngidini analisis sing luwih akurat kanggo nggawe keputusan IT sing didorong data.

KPI Meja Layanan makili sukses utawa gagal inisiatif dhukungan pelanggan organisasi, saengga minangka asil sing bisa diukur sing paling penting. Tanpa dheweke, tim IT ora bisa ngukur apa sing bisa digunakake lan apa sing ora. Milih KPI meja layanan sing cocog yaiku carane tim dhukungan mbusak upaya sing ora perlu, supaya bisa fokus mung ing kegiatan sing penting.

Ana akeh KPI sing bisa diukur, nanging sing paling umum lan penting kanggo ngukur kinerja meja layanan IT yaiku Tren Volume Tiket, Tingkat Resolusi Telpon Pertama, Kepatuhan SLA, Kepuasan Pengguna Akhir, Tingkat Penggunaan Aset Perangkat Lunak, lan Biaya-per- tiket.

Teknisi Meja Layanan dadi titik kontak pangguna pungkasan kanggo nulungi masalah IT. Tanggung jawab utama teknisi meja layanan kalebu ngenali, nganalisa, ngatasi masalah, lan ngrampungake kedadeyan IT. Dheweke njupuk kepemilikan masalah kasebut lan nambah menyang staf dhukungan IT internal tingkat 2 yen masalah kasebut ora bisa dirampungake utawa yen ana pelanggaran SLA.

Teknisi meja layanan kudu diatur kanthi apik lan dilengkapi kawruh teknis sing luwih maju ing macem-macem teknologi utawa piranti. Dheweke uga kudu migunani ing manajemen hubungan kanggo sesambungan lan ngerti masalah pangguna pungkasan, supaya bisa ngatasi masalah kasebut kanthi efisien.