Piranti Lunak Manajemen Insiden IT

Tanggapi Gangguan Layanan IT Luwih Cepet

Alat manajemen insiden ITIL sing fokus ing kepenak lan kacepetan liwat alur kerja lan otomatisasi sing cerdas.

Miwiti kanthi gratis

Dadi Luwih Produktif karo
Manajemen Insiden IT

Piranti lunak Manajemen Insiden ITIL platform Motadata ServiceOps ITSM ngidini sampeyan nyepetake proses resolusi tiket kanthi manajemen tiket proaktif, otomatisasi cerdas, lan dhukungan multi-saluran.

Ningkatake Efisiensi dening Ngotomatisasi Manajemen Tiket

Ningkatake wektu respon kanthi ngotomatisasi saben langkah siklus urip tiket saka kategorisasi menyang tugas.

  • Nemtokake tiket kanthi otomatis nggunakake algoritma imbangan muatan cerdas sing aktif AI
  • Otomatis prioritas tiket nggunakake otomatisasi alur kerja
  • Otomatis kabar kanggo komunikasi sing luwih apik karo para pemangku kepentingan utama
Wuku Key
  • Apik ROI
  • Kesalahan Nyuda

Ngerti luwih akeh praktik paling apik Penugasan Tiket

Njamin Resolusi pas wektune karo Manajemen SLA

Nambah kepuasan karyawan kanthi otomatis nambah panjaluk sing durung dirampungake ing wektu lan ditugasake menyang teknisi sing beda.

  • Otomatis nemtokake SLA adhedhasar kritéria
  • Eskalasi wektu respon lan resolusi
  • Eskalasi otomatis SLA adhedhasar aturan bisnis
Wuku Key
  • Respon luwih cepet
  • Produktivitas sing Apik

Ngerti luwih akeh praktik paling apik Penugasan Tiket

Empower End-Users karo
Self-Service

Aktifake pangguna kanggo ngunggahake lan nglacak tiket lan nemokake resolusi kanggo masalah umum kanthi nggunakake basis pengetahuan.

  • Dhukungan multi-saluran kanggo mundhakaken tiket
  • Portal Layanan Mandhiri sing didhukung dening basis pengetahuan
  • Saluran obrolan langsung
Wuku Key
  • Resolusi Cepet
  • Kepuasan pangguna pungkasan sing luwih apik

Ngerti luwih akeh praktik paling apik Penugasan Tiket

Monitor Kinerja Meja Layanan Sekilas

Ngenali masalah, nggawe keputusan sing tepat, lan ngaktifake kolaborasi ing antarane tim saka layar siji sing manunggal.

  • Entuk visibilitas menyang kabeh tiket lan kemajuane kanthi dashboard sing gampang digunakake
  • Lacak kinerja teknisi nggunakake out-of-the-box, laporan sing bisa disesuaikan
  • Ekspor laporan menyang format pdf, csv, lan xls
Wuku Key
  • Visibilitas sing luwih apik
  • Transparan Meningkat

Ngerti luwih akeh praktik paling apik Penugasan Tiket

Carane Ngetung
ROI saka Mobile Self-Service

Maksimalkan Panjenengan Adopsi Meja Layanan

On The Go Mobile App

Pendekatan 3-dimensi kanggo nyedhiyakake kontrol sing luwih apik kanggo panjaluk, panyetujoni, lan teknisi

  • Ngatur kabeh panjalukan layanan IT lan non-IT kanthi antarmuka intuisi
  • Ngatur siklus urip end-to-end panjalukan layanan
  • Ngoptimalake wektu & sumber daya kanthi nyepetake persetujuan nalika lelungan
  • Ayo pangguna sampeyan mandhiri kanthi basis pengetahuan
Wuku Key
  • Pengalaman Pelanggan sing Ditambahake

  • ROI luwih gedhe

  • Pangeluaran sing luwih murah

  • Optimized MTTR

Sing Dikandhakake Pelanggan Kita
Motadata?

Wong ndeleng Motadata minangka mesin analitik sing waspada lan sabab; iku luwih saka iku. Nyedhiyakake data lan tandha wektu nyata kanggo ngatasi masalah sanajan sadurunge muncul lan nyebabake pangguna pungkasan. Iki dudu soko teoritis. Kita wis entuk iki liwat platform generasi sabanjure.

Anil Nayer – AVP IT Kotak Securities

liyane fitur

Luwih becik nglengkapi teknisi layanan IT kanggo nangani gangguan sing ora direncanakake nganggo alat Manajemen Insiden ITIL.

Penggabungan Tiket

Teknisi bisa nggabungake tiket sing padha lan nindakake diagnosis siji. Mangkono ngurangi jumlah sakabèhé saka tiket.

Alur Kerja Persetujuan

Gawe alur kerja sing bakal disetujoni tiket sadurunge wong bisa nindakake owah-owahan kaya menehi tandha tiket ditutup.

Base kawruh

Nggabungake manajemen kedadean karo basis kawruh kanggo nyuda jumlah tiket sing digawe kanggo masalah umum

Nganyari Akeh

Platform kasebut ngidini teknisi ngganti informasi babagan pirang-pirang kedadeyan utawa panjaluk sekaligus

Komentar

Panjaluk kanthi otomatis dijaluk umpan balik babagan pengalaman sawise proses resolusi kedadeyan

Asosiasi Aset

Sambungake aset karo kedadeyan nalika mundhakaken tiket ing portal panjaluk

Bukak Arsitektur

Sederhanakan kemampuan integrasi karo aplikasi pihak katelu nggunakake REST API kanthi arsitektur sing mbukak

Scalable

Ngatur tiket kanthi gampang nalika volume tiket mundhak kanggo njamin kasedhiyan layanan maksimal

Run Skenario

Skenario minangka owah-owahan / otomatisasi sing wis ditemtokake sing bisa ditindakake dening teknisi ing tiket apa wae.

ebook

Meja Layanan IT, Pandhuan Lengkap.

Pandhuan kanggo supercharge pangiriman layanan IT.

Unduh EBook

Layanan MotadataOps

Solusi Sampurna Kanggo Kabeh Tim

Modul ServiceOps liyane

Manajemen Masalah

Nindakake RCA babagan kedadeyan sing gegandhengan

Mangerteni liyane

Manajemen Ganti

Ngatur owah-owahan ing infrastruktur IT
Mangerteni liyane

Manajemen Rilis

Atur panyebaran fitur anyar ing aplikasi bisnis sampeyan

Mangerteni liyane

Manajemen Kawruh

Ngatur kawruh organisasi

Mangerteni liyane

Manajemen Patch

Ngotomatisasi proses manajemen tembelan

Mangerteni liyane

Manajemen aset

Ngatur siklus urip aset hardware lan piranti lunak

Mangerteni liyane

Manajemen Proyek

Rencana lan nglakokaké proyek anyar

Mangerteni liyane

Katalog Layanan

Aktifake pangguna pungkasan kanggo mbantu awake dhewe

Mangerteni liyane

Explore ServiceOps Service Meja

Solusi manajemen layanan IT sing gampang digunakake, gampang diatur, lan duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake pengalaman pangiriman layanan IT sing lancar.

Coba ServiceOps sajrone 30 Dina

Download piranti lunak kita gratis kanggo 30 dina

Jadwal Demo Kanthi Pakar Kita

Book slot ing tanggalan lan pengalaman ServiceOps urip.

Kontak kanggo Sales

Isih, duwe pitakonan? Bebas bae kanggo hubungi kita.

Apa Sampeyan Duwe Pitakonan? Mangga Takon Kene Kita Siap Mbantu Sampeyan

Yen pitakonan sampeyan ora ana ing kene, mangga hubungi.

Takon pitakonan sampeyan

Tujuan Manajemen Insiden yaiku mulihake operasi layanan biasa kanthi cepet supaya bisa nyuda dampak negatif ing kegiatan bisnis nalika njaga kualitas layanan.

Pangguna bisa nyathet prastawa lan nglacak siklus urip kedadeyan nganti layanan dipulihake lan masalah kasebut didandani. Manajemen Insiden uga ngidini komunikasi sing tepat karo pangguna sajrone siklus urip kedadeyan kasebut. Tingkat layanan lan kinerja bisa dilacak, dipantau, lan dianalisis liwat laporan.

Manajemen insiden umume nduweni alur proses ing ngisor iki:

• Kedadean Logging
• Kategorisasi kedadean
• Prioritas kedadean
• Assignment kedadean
• Nelusuri kedadean
• Resolusi kedadean
• Penutupan kedadean

Nalika Proses Manajemen Insiden lan Manajemen Masalah padha, bedane utamane yaiku ing tujuan akhir saka rong proses kasebut. Penting banget kanggo ngerti manawa tujuan Manajemen Insiden yaiku ngrampungake kedadeyan kanthi cepet lan kanthi efektif nalika nyuda dampak negatif. Tim dhukungan banjur bisa nerusake menyang Manajemen Masalah, supaya ora kedadeyan kedadeyan sing padha ing mangsa ngarep kanthi ngatasi panyebab sing ndasari.

Ngerteni bedane kedadeyan IT lan masalah bisa mbantu pamilik bisnis lan manajer kanthi efisien komunikasi karo tim dhukungan lan nggawe pangarepan sing nyata babagan asil.

Panjaluk insiden yaiku panjaluk sing nuduhake gangguan sing ora dikarepake utawa nyuda kualitas layanan IT sing wis ana. Contone, ora bisa njupuk email, ngadhepi kesalahan nyetak, lsp.

Panjaluk Layanan minangka panjalukan resmi saka pangguna menyang meja layanan IT kanggo menehi dhukungan utawa nyedhiyakake hardware, piranti lunak, informasi, dokumentasi, utawa saran anyar. Contone, nginstal piranti lunak ing workstation, njaluk piranti hardware, ngganti tembung sandhi sing ilang, lsp.

Dadi, yen printer ana malfunctioning, sampeyan bisa uga nyathet kedadeyan nanging yen sampeyan pengin printer anyar mundhakaken panjalukan layanan.

Organisasi nggunakake proses Manajemen Insiden kanggo ngatasi kedadeyan sing ora direncanakake, nyuda pengaruhe ing proses bisnis, lan nggawe maneh operasi layanan normal sanalika bisa. Manajemen insiden mbantu organisasi nambah tingkat pangiriman layanan sing terus-terusan kanthi menehi resolusi sing luwih cepet nalika njaga tingkat kualitas lan kasedhiyan layanan sing disepakati.

Manajemen insiden uga mbantu ningkatake efisiensi lan produktivitas ing saindhenging organisasi amarga linuwih infrastruktur IT, saengga bisa nyuda biaya utawa mundhut revenue sing ana gandhengane karo kedadeyan IT. Mbantu nawakake komunikasi internal lan eksternal sing luwih apik sajrone siklus urip kedadeyan, sing bisa ningkatake lan njaga kepuasan pangguna.

Proses manajemen insiden uga mbantu organisasi nganalisa lan nyathet kedadeyan lan kepiye cara ditangani kanggo nyegah lan terus nambah deteksi awal lan nyuda kedadeyan ing mangsa ngarep.