Acara

Kita nggawe berita utama, ngilangi latar anyar, nuduhake wawasan kritis lan nampa penghargaan industri. Watch kita nindakaken, siji langkah ing wektu.

10-14 Oktober 2022
5 Dina Luar Biasa GITEX Global 2022!
12-13 Oktober 2022
Saksikan Solusi ITOps paling apik ing Aksi ing Acara Pusat Data Terbesar Asia, Singapura.
7-11 November 2022
Festival Teknologi Afrika 2022