Blog Motadata

Tetep dadi paling anyar saka Motadata lan praktik paling apik saka jagad pemantauan jaringan lan ITSM.

Loading
  • anyar
  • Popular
  • Posting lawas

02

Sep
Miturut laporan "State of Cybersecurity Resilience 2021" Accenture, serangan keamanan saya tambah 31% wiwit taun 2021 nganti 2022. Statistik iki nuduhake manawa organisasi durung siyap kanthi keamanan sing kuat ...

30

Aug
Manajemen Rilis minangka salah sawijining proses ing pangembangan piranti lunak sing umume bakal entuk manfaat saka keraguan. Nanging, kita mikir proses kasebut cukup apik lan butuh sawetara ...

28

Jul
Nalika mbukak bisnis, aspek sing paling penting kanggo wirausaha utawa organisasi yaiku nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing luar biasa (CX) lan ngembangake bisnis kanthi efisien. Ora mung ngrancang ...

07

Jul
Elinga nalika sampeyan njaluk panjaluk layanan lan nampa solusi sing ditundha? Tanggepan telat banget sampeyan ngalih kanggo nggoleki solusi liyane. Penundaan kasebut nyebabake ...

Ndhaptar kanggo entuk Uji Coba Gratis 30 Dina

Platform ITOps Next-Gen kanggo Perusahaan Modern.