Kanggo Tim Pemasaran

Ganti Cara Tim Pemasaran Panjenengan Beroperasi

Mupangate Otomasi Cerdas lan Operasi sing Ramping kanggo Ningkatake Produktivitas Tim Pemasaran

Tantangan saka Tim Pemasaran

Minangka Skala Bisnis, Tim Pemasaran Dadi Luwih Distribusi, lan Gampang Kepunjulen karo Maneka Panjaluk ing ndhuwur Nindakake kegiatan Reguler lan Nglakokake kampanye pemasaran. Panjaluk teka liwat macem-macem saluran kaya Email, Telpon, Platform Komunikasi Bisnis kaya Slack, utawa malah In-person sing Biasane Ngatur nggunakake Spreadsheet Excel lan bisa dadi angel dilacak.

30%

Tambah ing Produktivitas

wis Diamati dening Organisasi sing Nggawe Solusi ESM kanggo Standarisasi lan Ngotomatisasi Kegiatan Pemasaran.

Motadata ServiceOps ngidini manajemen proyek pemasaran terpusat kanggo njamin konsistensi, entuk visibilitas sing luwih apik, lan nambah kolaborasi tim.

Solusi ServiceOps Motadata kanggo Tim Pemasaran

Entuk Visibilitas lan Kontrol Operasi Pemasaran kanthi Motadata ServiceOps

Standarisasi lan Sentralisasi Inisiatif Pemasaran kanggo Njamin Konsistensi

  • Nggawe portal terpusat kanggo ngatur panjaluk marketing sing mlebu kanggo kabeh organisasi lan ngilangi upaya browsing liwat email tanpa wates.
  • Aktifake anggota tim kanggo ngakses macem-macem teknologi marketing saka lokasi tengah lan nambah visibilitas sumber daya.
  • Kanggo nggedhekake lan nggawe standar kegiatan marketing, nggawe perpustakaan sumber daya merek, barang acara, kertu bisnis, lan liya-liyane.
  • Tansah kabeh wong ing daur ulang lan njamin konsistensi marketing kanthi nyebarake pedoman merek liwat portal.

Ningkatake Proses Pemasaran kanthi Otomatisasi

  • Ngalih saka proses manual lan spreadsheet Excel menyang proses otomatis lan manajemen tiket sing cerdas kanggo nambah efisiensi tim.
  • Klasifikasi kanthi otomatis panjaluk sing mlebu miturut tim, prioritasake miturut tanggal sing ditemtokake, lan alokasi menyang anggota tim sing cocog gumantung saka beban kerjane.
  • Entuk gambaran lengkap babagan panjaluk sing mlebu, kampanye sing wis ana, lan inisiatif sing bakal teka supaya tetep dianyari ing proyek mbukak, aktivitas sing gegandhengan, lan pigura wektu sawayah-wayah.

Ngatur Proyek Pemasaran kanthi Efisiensi lan Gampang

  • Kanthi modul manajemen proyek sing dibangun, ngatur proyek marketing kanthi efisien, ngawasi nganyari status, lan ndeleng proyek sing ditundha lan mbukak kanggo mesthekake yen ora ana panjaluk sing diabaikan.
  • Kolaborasi ing tim lintas fungsi kanthi konteks lengkap. Entuk wawasan babagan macem-macem proses pemasaran kanthi laporan lan dashboard sing ora ana gandhengane.

Kaluwihan kanggo Tim Pemasaran

Nambahake operasi pemasaran kanthi wektu lan sumber daya sing sithik karo Motadata ServiceOps

  • Implementasi sing Ora Entuk

    Motadata ServiceOps bisa munggah lan beroperasi sajrone sawetara menit tanpa coding, ora ana pangopènan, ora ana downtime, lan latihan minimal.

  • Kustomisasi tanpa kode

    Kapabilitas seret lan selehake ngidini sampeyan ngatur platform ITSM kanthi gampang kanggo nyukupi kabutuhan organisasi sampeyan.

  • integrasi

    Arsitektur mbukak platform Motadata ServiceOps ngidini integrasi sing gampang karo aplikasi pihak katelu kaya Slack, Teams, lsp liwat REST API.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.