Monitoring Log

Intelijen wektu nyata kanggo nglindhungi aplikasi sampeyan

Temokake wawasan sing bisa ditindakake kanthi skala kanthi ngumpulake, nganalisa, nggambarake, lan diagnosa data log kanthi metrik kanggo entuk visibilitas lengkap.

Entuk Wawasan saka Log sampeyan sing Nuntun menyang Tumindak

Kanthi panjaluk ad-hoc lan banjir kedadeyan, tim Dhukungan IT dadi tantangan kanggo ngatasi lan ngrampungake sadurunge nyebabake pelanggaran SLA. Kajaba iku, dadi angel kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo panjaluk sing digawe ing pirang-pirang saluran.

Koleksi Log sing efisien

Otomatis proses ngumpulake lan parsing acara log saka macem-macem sumber tanpa repot ngindeks lan panyimpenan.

Ngawasi wektu nyata

Nindakake ngawasi log ing wektu nyata lan admin sistem tandha sadurunge ngadhepi kegagalan sing ora bisa dihindari.

Ndeteksi Kluster lan Anomali

Nalika data log diterusake, Motadata bisa ngolah lan nglumpukake mayuta-yuta entri kanthi cepet kanggo ngerteni & ngatasi masalah sing luwih cepet.

Koleksi Log terpusat

  • Entuk data log saka lingkungan heterogen menyang dasbor terpadu kanthi nggunakake agen lan cara tanpa agen lan nggawe sumber siji bebener.
  • Entuk kepatuhan babagan retensi log, audit, lan kabijakan log warisan.
  • Operasi manajemen log skala nggunakake agen sing kuat sing bisa nyerep data ing format apa wae.

Pengayaan Data lan Parsing Dinamis

  • Parse log ing format apa wae nggunakake parser dinamis kanthi dhukungan seret & selehake.
  • Perkaya data log kanthi ngekstrak informasi sing migunani saka sumber data khusus.
  • Mbusak keruwetan saka terabyte data log nggunakake panyaring adhedhasar tembung kunci lan telusuran sing kuat.

Deteksi Anomali lan Clustering

  • Data ingested diklompokaké kanggo nemokake pola kanggo ndeteksi anomali.
  • Ngonversi data mesin dadi metrik sing bisa dilacak kanggo entuk wawasan bisnis.
  • Gunakake mesin ML kita kanggo sinau pola sing ora biasa ing data log sing ana gandhengane karo rasio kesalahan lan aliran log.

Nggawe Manunggal lan Perceptive Rantai Alat DevOps

Log Live Buntut

Tumindak buntut langsung kanthi ndeleng data log sing wis diindeks ing wektu nyata saka macem-macem sumber kanthi latensi nol.

Korelasi Log

Gampang parse lan ngerti apa sing kedadeyan yen ana bug, piranti lunak mati, utawa kedadeyan keamanan.

Visualisasi Data Sampeyan

Entuk visualisasi data log kanthi nyata ing wangun denah lan grafik lan ngenali tren kanggo jangka wektu tartamtu.

Temokake Pelanggaran Keamanan

Lacak metrik kritis sing ana gandhengane karo firewall lan ngawasi kinerja kanthi efektif.

Automasi sing Kuat

Otomatis parsing log nggunakake template sing wis ditemtokake kanggo layanan populer kanggo nambah efisiensi lan ngirit wektu.

Koleksi Log Fleksibel

Nglumpukake data log saka piranti sing ditargetake nggunakake metode agen lan tanpa agen kanggo ukuran operasi manajemen log.

Sumber siji saka jawaban kanggo tantangan ITOps