Kanggo Kasus Gunakake Otomasi Meja Layanan IT

Ngurangi manual efforts lan biaya karo automation kuat

Ngidini admin IT kanggo ngotomatisasi proses sing angel kanggo nambah produktivitas lan ningkatake kualitas layanan sing diwenehake kanggo pelanggan.

Tantangan karo Otomasi Meja Layanan IT

Kanthi volume lan kerumitan pitakon dhukungan sing saya tambah akeh, mung ngandelake karya manual ora bisa digunakake maneh. Uga, nyewa lan njaga tim IT sing mumpuni kanggo dhukungan tetep dadi tantangan kanggo bisnis. Dadi, tinimbang nambah tim lan nambah biaya overhead, nimbang nambah efisiensi staf kanthi bantuan teknologi.

30%

wektu

digunakake kanggo nindakake tugas sing murah dening departemen IT.

Kanggo dadi bener-bener efektif lan nggedhekake nilai layanan sing sampeyan lakoni, wektune kanggo nimbang cara ngotomatisasi manajemen meja layanan.

Solusi ServiceOps Motadata kanggo IT Service Desk Automation

Ningkatake pangiriman layanan pelanggan kanthi menehi resolusi sing luwih cepet

Ngotomatisasi proses internal nggunakake otomatisasi alur kerja

  • Nggunakake Meja Layanan Motadata ServiceOps ngotomatisasi proses kaya persiyapan otentikasi multi-faktor, reset sandhi, verifikasi keamanan kanggo mbukak kunci akun, lsp.
  • Iki ngidini tim IT ngatasi masalah sekaligus lan nyepetake wektu resolusi kanggo kedadeyan sing gampang.
  • Antarmuka seret lan selehake sing prasaja lan alur kerja sing ora ana ing kothak dirancang kanggo langsung miwiti.

Tiket rute menyang wong sing bener

  • Triase tiket mbuang wektu kanggo tim dhukungan, ndawakake wektu nanggepi lan resolusi, ngrusak pengalaman pelanggan.
  • Meja Layanan Motadata ServiceOps nawakake fitur sing dibangun sing ngotomatisasi proses njaluk panjaluk menyang departemen, tim, lan / utawa wong sing tepat adhedhasar kasedhiyan.

Ngatur pelanggaran SLA kanthi otomatis

  • Platform kita nawakake kemampuan kanggo nambah tiket kanthi otomatis utawa ngirim kabar babagan pelanggaran SLA kanthi aturan otomatisasi sing wis ditemtokake sing cocog karo prioritas tiket sampeyan.
  • Entuk visibilitas menyang pangiriman layanan kanthi nglacak kinerja sampeyan marang SLA.

Entuk umpan balik saka pelanggan

  • Tarif resolusi dhuwur lan wektu resolusi rendah dudu metrik kanggo gumunggung yen tim bisa nggayuh kanthi nutup tiket kanthi masalah sing durung rampung.
  • Lacak indeks kepuasan pelanggan, nggunakake platform kita, kanthi njupuk umpan balik kanggo saben panjaluk sing wis rampung.
  • Otomatis kabeh proses kanggo mesthekake yen sampeyan terus-terusan ngumpulake umpan balik.

Kaluwihan Kanggo Otomasi Meja Layanan IT

Otomatisasi basis AI lan otomatisasi cerdas kanggo nyepetake proses bisnis sampeyan.

  • Scenario Automation

    Jalanake sakumpulan tumindak sing wis ditemtokake ing tiket adhedhasar kahanan tartamtu.

  • Kustomisasi Codeless

    Otomatisasi alur kerja multi-level tanpa kode lan dinamis kanggo nguatake admin IT kanggo ngrancang aturan bisnis khusus.

  • Smart Load Balancer

    Tuku tiket otomatis adhedhasar tingkat keahlian, prioritas, kasedhiyan, aturan sing wis ditemtokake, lan beban teknisi.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.