Kanggo Tim HR

Pengalaman Karyawan sing Luar Biasa karo Motadata ServiceOps

Mupangat otomatisasi cerdas, Agen Virtual bertenaga NLP, alur kerja cerdas, lan katalog layanan intuisi kanggo nyepetake proses HR.

Tantangan saka Tim HR Modern

Ing pasar sing didorong teknologi digital saiki, proses HR manual lan sistem warisan nyebabake turnover karyawan sing dhuwur amarga ilang produktivitas. Tantangan paling gedhe kanggo tim HR yaiku ngilangi tugas-tugas biasa lan mandheg muter polisi kebijakan; tinimbang, dheweke kudu fokus ing kegiatan sing ngasilake nilai supaya bisa nggayuh keunggulan operasional.

58%

saka Bisnis

duwe Witnessed dandan ing Employee Retention dening Ngadopsi Enterprise Service Management ing Departemen HR kanggo Streamline HR Operations.

Motadata ServiceOps ngidini organisasi menehi pengalaman sing paling apik kanggo karyawan tanpa ngebotake personel HR kanthi kerja kantor mburi sing mboseni.

Solusi ServiceOps Motadata kanggo Tim HR

Ngoptimalake Manajemen Layanan SDM kanthi Motadata ServiceOps

Nambah Produktivitas Karyawan

  • Nawakake pengalaman kaya konsumen kanggo karyawan. Nggabungake kabeh aplikasi lan layanan HR ing portal siji.
  • Nyengkuyung layanan mandiri karyawan kanggo panjaluk cuti, imbangan ninggalake, panjaluk bonus titik, lsp liwat katalog layanan intuisi.
  • Ngapikake pengalaman karyawan kanthi menehi respon pas wektune lan asil sing bisa diprediksi liwat proses otomatis.

Ngirit Wektu lan Biaya

  • Ngurangi biaya tiket tingkat siji kanthi agen virtual sing aktif AI. Mbantu karyawan kanthi respon otomatis kanggo masalah umum.
  • Nyilikake ketergantungan ing lembar excel lan email kanggo panjalukan HR supaya bisa ngirit wektu nggunakake katalog layanan sing wis dibangun.
  • Defleksi telpon meja layanan kanthi nggawe repositori terpusat saka dokumen penting lan perpustakaan FAQ ing basis pengetahuan sing kalebu topik kayata kabijakan cuti, asuransi kesehatan, tunjangan karyawan, lsp.

Ningkatake Efisiensi SDM

  • Golongake lan prioritasake panjalukan lan keluhan karyawan adhedhasar kahanan sing wis ditemtokake kanthi alokasi tiket cerdas berbasis AI.
  • Njupuk pendekatan sistematis kanggo ngrancang lan ngatur inisiatif SDM anyar kanthi manajemen proyek.
  • Nggawe keputusan adhedhasar data kanthi dasbor sing mantep sing ngawasi kinerja personel HR, beban kerja, status kepatuhan SLA, lan liya-liyane.

Kaluwihan kanggo Tim HR

Kanthi Serviceops, Rampungake Operasi HR Kanggo Nyedhiyakake Pengalaman sing Luwih Apik Kanggo Karyawan Lan Manajer Lan Hasil sing Bisa Diprediksi Kanggo Bisnis.

Suda Paper Trail

Manajemen panyuwunan streamline kanthi tiket, mbusak jalur kertas manual nalika nggunakake jalur audit kanggo nawakake layanan sing bisa diramal.

Konsistensi Layanan

Nyedhiyakake layanan sing konsisten kanthi otomatisasi alur kerja, manajemen tugas, lan katalog layanan intuisi kanggo nambah pengalaman karyawan.

Visibilitas sing luwih apik ing saindenging Departemen

Aktifake tim HR supaya gampang kolaborasi lan nggarap tiket siji kanggo nambah produktivitas.

Ngapikake Responsiveness

Ngirit wektu kanggo masalah umum karo agen virtual bertenaga NLP, otomatisasi cerdas, basis pengetahuan sing kuat, lan katalog layanan sing dibangun kanggo nambah responsif.

Scaling HR Operations

Pusatake manajemen panyuwunan lan atur panjaluk HR liwat macem-macem saluran kayata email, portal layanan mandiri, chatting, telpon, lan liya-liyane nggunakake platform siji.

Ngukur Pengalaman

Temokake layanan sing menehi nilai paling akeh babagan pengalaman nggunakake sistem manajemen umpan balik, sing bisa njupuk umpan balik saka karyawan lan entuk skor obyek.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.