Kanggo Tim Keuangan

Streamline Manajemen Panjaluk Keuangan

Nggawe Standar Prosedur Keuangan Saben kanggo Ngapikake lan Ningkatake Efisiensi Operasional

Tantangan saka Tim Keuangan

Organisasi Didorong dening Teknologi lan Data, lan Umume Organisasi nggunakake macem-macem Alat, Integrasi, lan Prosedur. Panggunaan Sistem Fragmentasi kasebut ing Saben Departemen Organisasi Ngasilake Beban Operasional lan Gesekan sing Dhuwur. Kanggo nambah, kanggo Tim Keuangan, Ngatur Resiko, lan Pamrentah nalika Njamin Keamanan lan Kepatuhan Ora Ana Tugas Gampang. Dadi, Organisasi Perlu Nganyari Pendekatan Manajemen Layanan kanggo Mesthekake Pangiriman Layanan sing Luwih Apik lan Ngirit Biaya.

87%

saka Tim Keuangan

Motadata ServiceOps Ngidini Organisasi Nggawe Proses ing ngendi Karyawan Dikuatake kanggo Nulung Dhewe.

Solusi ServiceOps Motadata kanggo Tim Keuangan

Mesthekake pangiriman layanan finansial sing aman lan bisa diaudit ing saindenging organisasi kanthi Motadata ServiceOps

Centralize lan Streamline Manajemen Request Financial

  • Nggawe katalog layanan finansial kanggo pusatake manajemen panyuwunan. Nyedhiyakake panjalukan sing mlebu kanthi otomatis menyang personel sing cocog ing tim kanthi nggunakake fitur alokasi tiket cerdas sing diaktifake AI.
  • Standarisasi informasi kanthi nggawe lan nerbitake FAQ babagan pajak, gaji, lan pitakonan umum liyane ing basis kawruh lan kasedhiya ing tengah kanggo ngindhari pitakon sing bola-bali.
  • Tansah karyawan tansah nganyari kanthi nyebarake pengumuman penting.

Ningkatake Kepuasan Pelanggan lan Karyawan kanthi Nawakake Resolusi sing Luwih Cepet

  • Ngleksanakake Agen Virtual kanggo melu panjaluk umum kaya panjaluk Formulir Pengembalian IT lan menehi resolusi langsung.
  • Ngotomatisasi tugas sing bola-bali lan prosedur persetujuan nggunakake alur kerja multi-level supaya tim bisa nanggapi lan ngrampungake panjalukan kanthi luwih cepet lan efektif.

Njamin kesiapan Audit, Saben Wektu

  • Tansah cathetan sing dianyari babagan panjaluk sing gegandhengan karo keuangan lan ngotomatisasi lan pusatake proses finansial penting kayata persetujuan kanggo njamin kesiapan audit.
  • Mesthekake kepatuhan nalika nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo akuntansi lan keuangan karo fitur manajemen lisensi piranti lunak modul manajemen aset IT.
  • Tansah kerentanan keamanan kanthi mriksa kanthi rutin kabeh piranti nggunakake manajemen tembelan otomatis. Ngawasi kepatuhan lan nggawe proses audit kurang kaku kanthi nggunakake dashboard sing menehi wawasan babagan KPI pangiriman layanan.

Kaluwihan kanggo Tim Keuangan

Mesthekake keamanan lan kepatuhan lan ngirit biaya operasional karo Motadata ServiceOps

  • Keamanan data

    Nemtokake lan ngleksanakake akses adhedhasar peran menyang kabeh data lan dokumen finansial nggunakake setelan akses.

  • Gampang Implementasine

    Miwiti lan mbukak platform ITSM sajrone sawetara menit tanpa mbutuhake kode. Nol pangopènan, ora ana downtime, lan latihan minimal.

  • integrasi

    Arsitektur mbukak platform Motadata ServiceOps ngidini integrasi gampang karo aplikasi keuangan pihak katelu nggunakake REST API.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.