Kanggo Tim Fasilitas

Nggampangake Manajemen Powered by Automation

Ngiyataken Tim Manajemen Fasilitas kanthi Otomatisasi Cerdas, Proses Standar, lan Pelaporan sing Mantap

Tantangan saka Tim Fasilitas

Tim Manajemen Fasilitas luwih Sering Ngandelake Praktek Manual lan Lembar Excel kanggo Ngatur lan Lacak kabeh Panjaluk Administratif. Nanging, nalika Organisasi mundhak, iki ora mung Ngalangi Produktivitas Bisnis, nanging uga nyebabake biaya operasional sing dhuwur.

84%

saka organisasi

Pengin Visibilitas menyang Upaya Pangiriman Layanan saka Tim Fasilitas.

Motadata nawakake Platform ITSM Modern lan Scalable sing bisa Mbantu Ngatur lan Nglacak Kabeh Panjaluk Fasilitas lan Ngaktifake Pangiriman Layanan sing Luwih Cepet, Didhukung dening Otomatisasi Cerdas.

Solusi ServiceOps Motadata kanggo Tim Fasilitas

Streamline manajemen fasilitas lan ngotomatisasi pangolahan karo Motadata LayananOps

Ningkatake Efisiensi Operasional kanthi Proses Otomatis

  • Aktifake karyawan kanggo njaluk panjalukan kaya panjalukan kanggo hardware anyar, akses kanggo peralatan, etc.
  • Nggunakake fitur nuntun tiket otomatis sing didhukung dening algoritma keseimbangan muatan cerdas berbasis AI, kanthi otomatis nemtokake panjalukan sing mlebu menyang departemen sing cocog.
  • Alur kerja kanggo ngetrapake prioritas bisa digunakake kanggo ngatasi kedadeyan utawa panjaluk kanthi cepet.
  • Nanggapi panjalukan persetujuan kanthi cepet sing ngemot informasi sing gegandhengan nggunakake alur kerja persetujuan multi-level.

Ngalih menyang Manajemen Fasilitas Proaktif

  • Ngatur informasi sing ana gandhengane karo aset non-IT liwat CMDB sing terintegrasi lan lacak siklus uripe kaya aset IT nggunakake modul ITAM.
  • Lacak kabeh kedadeyan sing ana gandhengane karo aset kanthi nggandhengake tiket sing cocog, lacak panggunaan aset, lan tetep ngerti babagan nganyari maneh lan kadaluwarsa.
  • Kanthi analitik sing kuat, laporan sing bisa disesuaikan, lan dasbor modern, entuk wawasan babagan masalah sing terus-terusan lan kenali sadurunge kedadeyan.
  • Entuk visibilitas lengkap menyang kabeh ruang lingkup operasi lan atur jadwal kanggo nglacak perbaikan lan pangopènan rutin nggunakake modul manajemen proyek.

Nyilikake Gangguan sing Disebabake Owah-owahan ing Fasilitas

  • Ngatur owah-owahan gedhe ing fasilitas ing organisasi nggunakake modul manajemen pangowahan.
  • Kanthi otomatis menehi kabar marang kabeh karyawan lan para pemangku kepentingan utama babagan pemadaman lan downtime sing dikarepake nggunakake tandha khusus sing didhukung dening otomatisasi alur kerja.
  • Nggawe mekanisme kanggo ngrancang, ngleksanakake, lan mriksa owah-owahan. Ngotomatisasi proses persetujuan ing saben tahap implementasi pangowahan nggunakake alur kerja persetujuan multi-level.

Kaluwihan kanggo Tim Fasilitas

Entuk visibilitas lengkap babagan cara tim fasilitas sampeyan nggarap Motadata ServiceOps

  • Portal Manunggal

    Gawe layanan kasedhiya 24 × 7 liwat portal terpadu lan ngaktifake karyawan kanggo njaluk panjalukan kapan wae, ing ngendi wae.

  • Kustomisasi tanpa kode

    Ngatur platform ITSM kanthi gampang liwat fitur seret lan selehake supaya cocog karo syarat organisasi sampeyan.

  • Bukak Arsitektur

    Nggunakake REST API, gampang nggabungake aplikasi pihak katelu karo Motadata ServiceOps.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.