Matur nuwun kanggo Milih Layanan MotadataOps

Miwiti Percobaan Gratis 30 Dina

Ora ana kertu kredit.

Dayakake organisasi sampeyan supaya bisa ngganti kanthi cepet owah-owahan ing antarane Wong, Proses, lan Teknologi nganggo Platform Manajemen Layanan Perusahaan sing dilengkapi AI PinkVERIFYTM AI.

  • Meja layanan

    Gunakake proses selaras ITIL lan otomatisasi AI kanggo nangani siklus urip panjalukan lan kedadeyan kanthi sistematis.

  • Manager Aset

    Gawe repositori terpusat kabeh CI kanggo ngatur siklus urip aset lengkap kanthi kemampuan manajemen aset remot asli sing maju.

  • Manajer Patch

    Njaga nganyari piranti lunak paling anyar kanggo piranti lunak, driver, lan OS ing prasarana IT kanggo entuk kepatuhan patch.

4.4 saking 5
4.6 saking 5

Miwiti Percobaan Gratis 30 Dina

Ora ana kertu kredit.