• ikon globe

fitur

Entuk ringkesan lengkap kabeh fitur lan kemampuan sing kuat sing ditawakake AIOps & ServiceOps

AI Ops

Ngatur titik pungkasan kanthi lancar lan nambah efisiensi operasional kanthi ngotomatisasi kabeh proses manajemen tembelan

Pengamatan Jaringan

Aja kantun apa wae lan entuk visibilitas total ing jaringan sampeyan. Entuk konteks sing migunani, bisa ditindakake, wawasan sing kuat lan nggawe jaringan luwih pinter tinimbang sadurunge

Topologi End to End Layer

Entuk visibilitas rinci ing jaringan sampeyan kanthi pemetaan topologi. Topologi holistik mbangun jaringan sing kuat lan sehat.

Tandha kanggo mundhut Kasedhiyan

Aja kantun kegagalan utawa kerugian. Tetep waspada babagan kesehatan lan kasedhiyan jaringan sawayah-wayah.

Analisis Lalu Lintas Aliran Jaringan

Ngawasi data sing dikirim lan obah ing jaringan sawayah-wayah nganggo Net-flow, SFlow, lan IPFIX.

Ngawasi Performance Network

Tansah mripat ing kabeh jaringan lan mesthekake kinerja jaringan tanpa gangguan.

Pemantauan Jaringan Pribadi Virtual (IPsec/SSL)

Lacak sambungan, aplikasi, lan terowongan kanggo njamin jaringan pribadi sing aman lan transmisi data sing dienkripsi.

Metrik Drilldowns

Entuk rincian metrik granular kaya panggunaan CPU lan memori, rata-rata, mbandhingake karo titik data historis, lan liya-liyane.

Service Priksa

Priksa kasedhiyan layanan ing sembarang wektu. Entuk tandha yen layanan tartamtu mudhun.

Ngawasi infrastruktur

Pusatake metrik sing kuat lan mutusake masalah karo korélasi acara. Tetep gaul lan unggulake kinerja sakabèhé kanthi ngawasi kinerja end-to-end.

Cakupan ngawasi amba

Ningkatake jangkoan pemantauan kanthi kemampuan kinerja end-to-end ing infrastruktur hibrida sampeyan

Reduksi Wektu Kanggo Resolusi (MTTR).

Ngatasi masalah atusan aplikasi parsing log lan nyuda Mean Time To Resolution (MTTR) sing mbantu sampeyan entuk visibilitas operasional ing kabeh aplikasi.

Cerdas Alerting

Sistem tandha AI-driven canggih sing ngandhani apa sing penting lan ndeteksi anomali kanggo nylametake sampeyan saka kegagalan sing ora bisa dihindari.

Notifikasi pihak katelu

Entuk kabar prioritas kanggo aplikasi pihak katelu sing langganan ing siji gendheng. Langganan aplikasi lan tetep waspada.

Visibilitas 360 derajat lengkap

Entuk visibilitas sing jelas ing jaringan lan monitor metrik sing penting kanggo sampeyan kanthi pemantauan 360 derajat sing komprehensif.

Peta Topologi Kab

Entuk pemetaan wektu nyata model topologi sampeyan ing jaringan sampeyan - peta topologi visual sing kuat, insightful, lan visual.

Pemetaan Ketergantungan

Tetep ngerti babagan ketergantungan aplikasi, interkoneksi antarane aplikasi, lan kepiye pengaruhe marang kinerja lan status infrastruktur sakabèhé.

Aplikasi ngawasi

Ngawasi aplikasi kanthi cithakan sing wis dibangun lan mesthekake pengalaman pangguna sing lancar kanthi ewonan template pemantauan, supaya sampeyan ora kantun apa-apa.

Laporan Dijadwal

Entuk pemantauan lan laporan sing wis dijadwalake liwat surat menyang kothak mlebu tanpa campur tangan manungsa babagan acara lan kegagalan sing kedadeyan ing infrastruktur sampeyan.

Analisis wektu nyata

Tetep ngerti babagan data wektu nyata lan wawasan sing kuat lan bisa ditindakake kanggo njamin kasedhiyan jaringan lan operasi sing bisa digunakake.

Dijadwal Discovery

Pakaryan panemuan otomatis sing luwih maju nggawe gampang nemokake komponen jaringan sing mentas ditambahake kanthi aturan sing wis ditemtokake.

N Dhaptar Top

Entuk laporan saben dina saka dhaptar N ndhuwur panggunaan CPU, lalu lintas server, kesehatan jaringan, lan liya-liyane kanthi konfigurasi sing gampang.

Log Analytics

Ingest lan analisa log saka sembarang sumber ing sembarang skala. Entuk kabeh data log sampeyan ing siji platform terpadu. Proses, Ngatasi masalah lan mutusake masalah, logging tanpa watesan.

Koleksi Agen & Tanpa Agen

Nglumpukake acara log saka piranti target, server lan aplikasi kanthi keluwesan sing dibutuhake kanggo ngukur logging kanthi efektif.

Nyaring Log

Temokake log tartamtu kanthi nyaring tembung kunci, saka sumber utawa kolektor tartamtu lan ngatasi masalah kanthi luwih cepet.

Tandha Log

Tetep waspada yen ambang tartamtu ditemoni ing log sing wis ditemtokake lan tetep maju selangkah.

Log Live Buntut

Buntut urip ndhukung kemampuan filter kanggo nyaring log sing penting kanggo nyuda wektu kanggo ngatasi masalah. Uga ndhukung telusuran tembung kunci kanggo nyorot kanthi warna.

Log Explorer

Entuk kabeh log sampeyan terpusat lan gambarake kabeh jinis log saka sumber apa wae ing format apa wae. Solusi ngawasi log sing bisa diukur kanggo ngatasi masalah kanthi cepet.

Ngawasi Firewall

Lacak kabeh metrik pemantauan firewall lan entuk kinerja firewall sing efektif. Temokake pelanggaran keamanan lan mutusake kesalahan sing disebabake dening pangguna internal.

Log Parsing Aplikasi

Analisa mayuta-yuta acara log nggunakake aplikasi parsing log out-of-the-box, sing mbantu sampeyan entuk visibilitas operasional ing Infra.

Parser Log Dinamis

Gunakake parser log kuat otomatis tanpa parsing manual sing nambah efisiensi lan ngirit wektu lan tenaga.

Network Flow Explorer

Entuk postur panggunaan bandwidth kanthi ngawasi lalu lintas jaringan sing mili saka sumber menyang tujuan lan kosok balene.

Automation Jaringan

Ngatur Serep, mbangun Runbooks, Ngirit Wektu lan Usaha. Nggawe praktik Otomatisasi AI-Driven sing dilengkapi sistem tandha canggih lan ekosistem sing aman.

Otomatis Runbook

Nggawe otomatisasi sampeyan selangkah luwih maju kanthi integrasi python lan remediasi Runbook. Netepake, mbangun, ngatur lan ngasilake laporan alur kerja kanggo nglancarake operasi jaringan.

Proses otomatis

Ganti tugas rutin lan biasa organisasi sampeyan dadi praktik otomatis. Ngoptimalake kinerja lan ngirit wektu lan biaya.

Ngatur lan Ngganti Manajemen

Tetep gaul babagan owah-owahan konfigurasi kanthi tandha lan deleng owah-owahan sing ditindakake. Manfaatake akses adhedhasar peran kanggo kontrol lengkap babagan sapa sing bisa ngganti piranti & konfigurasi.

Integrasi LDAP

Gunakake server LDAP sing wis ana minangka sumber utama kanggo kasus, nyepetake aktivitas pangguna, lan ngotomatisasi tugas admin.

Fitur Platform

Entuk fitur canggih lan kuat kanthi algoritma AI lan ML.

Deteksi Anomali / Outlier

Temokake pola sing ilang saka prilaku lan data outlier karo konfigurasi majeng kanggo mutusake masalah unsur sing alon mudhun kinerja sakabèhé.

Dasbor tunggal kanggo metrik & Log

Entuk dashboard terpadu sing kuat kanggo kabeh metrik, acara log, data streaming, data SNMP lan liya-liyane.

email Kabar

Tetep nganyari babagan kegiatan, kesehatan, lan status infrastruktur kanthi kabar email. Tetep waspada babagan kegagalan lan acara prioritas.

Analisa Sebab Root

Temokake bottlenecks kinerja kanggo nambah pengalaman pangguna sakabèhé. Pemantauan kontestan mbantu sampeyan nemokake sababe luwih cepet lan ngrampungake kegagalan.

Prediksi

Kanthi algoritma AI lan ML, mirsani pola lan tindak tanduk lan prakiraan potensial gagal sadurunge nyebabake karusakan.

Pangiriman Layanan Terus-terusan

Apa wae sing bisa kedadeyan, entuk layanan terus-terusan 24 * 7 lan nawakake layanan maju lan kuat sing padha kanggo para pelanggan.

Agility Bisnis Optimal

Kanthi ngawasi lan operasi IT sing luwih maju, ngadeg kanthi kuat ing pasar ing tengah-tengah pesaing lan unggulake pertumbuhan bisnis sampeyan.

Manajemen Pindai Penemuan Aset

Fasilitas panemuan otomatis sing canggih ndadekake gampang nemokake lan ngatur aset kasebut.

Ngenali Silos

Break silo lan nambah kinerja sakabèhé saka aplikasi.

Korelasi

Temokake pola, ndeteksi gangguan lan nggawe sambungan logis antarane data.

LayananOps

Platform gabungan sing kalebu Meja Layanan sing disertifikasi PinkVERIFY, Manajer Aset, lan Manajer Patch kanggo nyelarasake proses bisnis ing saindenging organisasi tanpa mbutuhake alat pihak katelu.

Meja layanan

Nambah efisiensi teknisi kanthi otomatisasi cerdas, kustomisasi sing gampang, lan UI intuisi

Assignment tiket otomatis

Algoritma imbangan beban berbasis AI sing dibangun kanggo ngotomatisasi prioritas tiket, kategorisasi, lan tugas kanggo teknisi sing cocog.

SLA lan Eskalasi

Ngatur SLA kanthi gampang lan ngirim layanan pas wektune lan resolusi sing luwih cepet kanthi eskalasi SLA otomatis.

Dhukungan multi-saluran

Ngidini pangguna pungkasan ngunggahake tiket liwat macem-macem saluran kayata portal dhukungan, obrolan, telpon, email, aplikasi seluler, lan malah aplikasi pihak katelu.

Portal layanan mandiri

Aktifake pangguna pungkasan supaya gampang nggawe panjalukan, nglacak status tiket lan persetujuan, lan nemokake jawaban kanggo masalah umum dhewe.

Katalog Layanan

Tampilake layanan sing kasedhiya kanthi nggawe item layanan saka template kanthi alur kerja, SLA, persetujuan, tugas, lan skenario khusus.

Otomasi Workflow

Streamline proses resolusi kanthi alur kerja adhedhasar kritéria tartamtu. Visualisasi macem-macem level lan tumindak liwat desainer alur kerja seret lan selehake.

Saluran Chat Langsung

Aktifake pangguna pungkasan kanggo entuk resolusi cepet lan nggampangake kolaborasi sing luwih apik ing antarane teknisi dhukungan kanthi saluran obrolan langsung.

Email menyang Tiket

Nggawe tiket kanthi otomatis saka email nggunakake printah email lan nemtokake tiket menyang teknisi sing cocog.

Kabar Smart

Tansah pangguna pungkasan, teknisi, lan pemangku kepentingan utama babagan kabeh proses resolusi tiket kanthi kabar khusus.

Dhukungan Direktori Aktif

Gawe jaringan kanggo Windows Active Directory kanggo ndhukung reset sandhi, mbukak kunci akun, lan liya-liyane saka portal meja layanan.

Komentar

Lacak indeks kepuasan pelanggan kanthi gampang njupuk umpan balik kanggo saben panjaluk sing wis rampung.

integrasi

Gampang nggabungake meja layanan IT karo aplikasi pihak katelu kanggo nggawe lan nyunting panjalukan tiket nggunakake REST API.

App Mobile

Rampungake kedadeyan lan alamat panjalukan layanan nalika lelungan nganggo aplikasi seluler asli kita. Aktifake pangguna nggawe lan nglacak tiket saka ngendi wae, kapan wae.

Reporting & Dashboard

Entuk visibilitas menyang proses manajemen layanan kanthi laporan OOB lan monitor kinerja meja layanan kanthi dasbor lengkap.

Manager Aset

Njaga inventaris aset IT sing akurat kanthi panemuan aset otomatis, panggunaan aset, lan CMDB terpadu

Penemuan Agen & Tanpa Agen

Temokake lan ngimpor data kanggo aset IT ing jaringan kanthi otomatis nggunakake cara mindhai serbaguna.

Manajemen Piranti Lunak & Pangukuran

Golongake piranti lunak kanthi otomatis lan entuk informasi panggunaan kanggo ngrancang tuku piranti lunak lan njamin kepatuhan.

CMDB

Simpen repositori lengkap kabeh aset ing organisasi karo CMDB. Njaluk visibilitas rinci babagan cara disambungake siji liyane.

Dhasar Aset

Nemtokake sakumpulan atribut sing kudu diduweni kabeh kedadeyan saka jinis aset sing padha supaya bisa mundur sawise owah-owahan lan mulihake menyang konfigurasi asli.

Remote Desktop

Sambungake menyang komputer remot liwat intranet lan internet kanthi dhukungan kanggo chatting, transfer file, lan panggilan video.

Normalisasi piranti lunak

Nggawe tampilan lengkap babagan piranti lunak sing digunakake ing macem-macem sistem, kantor, lan jaringan adhedhasar aturan kondisional.

Panelusuran Lanjut kanggo Aset

Gunakake telusuran sing luwih maju kanggo nindakake pitakon rumit nggunakake tembung kunci lan opsi telusuran kanggo nemokake aset lan informasi aset.

Katalog Produk lan Vendor

Njaga database produk saka vendor beda karo rega, babar pisan, lan rincian pangopènan.

Barcode & QR Code Konfigurasi

Nggawe barcode lan tag kode QR kanggo nelusuri efisien aset hardware kanggo mesthekake toleransi fault apik lan mindhai cepet.

Asosiasi Aset karo Tiket

Gampang nggandhengake aset menyang kedadeyan, panjaluk, masalah, utawa ganti tiket kanggo entuk informasi sing cocog.

Jejak Audit

Lacak pangowahan sing digawe menyang aset kanthi mindhai log riwayat nggunakake jejak audit

Workflows

Otomatis nganyari properti CMDB adhedhasar acara tartamtu kanthi alur kerja sing kuat.

Laporan Inventori

Gawe laporan sing bisa disesuaikan lan ora ana ing kothak kanggo nglacak inventaris aset lan metrik kunci kaya panggunaan aset.

webhook

Panggilan API pemicu nggunakake otomatisasi alur kerja kanthi dhukungan Webhook kanggo nambah kemampuan integrasi karo produk liyane.

Pemetaan Hubungan

Peta lan nggambarake dependensi ing antarane aset kanggo nindakake analisis impact kanggo penyebaran pangowahan utawa RCA kanggo masalah.

Piranti Lunak sing Dilarang

Tandhani piranti lunak tartamtu minangka dilarang sajrone panemuan adhedhasar aturan. Mbusak piranti lunak sing dilarang kanthi otomatis kanthi fitur instal otomatis.

Lacak Gerakan Aset

Lacak gerakan lan nyetel persetujuan kanggo aset sing mlebu lan metu saka premis, contone, ngirim aset kanggo didandani.

Nelusuri Lokasi Aset

Lacak lokasi aset IT ing jaringan kanthi dhukungan pemetaan lokasi kanggo macem-macem alamat IP.

Manajer Patch

Tansah nganyari sistem lan entuk kepatuhan tembelan karo manajemen tembelan otomatis

Manajemen Patch Otomatis

Otomatis kabeh tahapan manajemen tembelan kaya mindhai, tes, persetujuan, lan panyebaran kanggo kabeh mesin ing jaringan sampeyan.

Test Group Machines

Gunakake Mesin Grup Test sing beda kanggo ngotomatisasi tes patch sing ilang sadurunge disebarake ing macem-macem jaringan kanggo nyegah kerentanan.

Update Patch Rollback

Muter maneh utawa instal tambalan utawa tambalan sing ora pati penting kanggo aplikasi sing wis lawas sing ditolak.

Deteksi Kesehatan Sistem

Ngenali patch sing ilang lan nggolongake adhedhasar keruwetan kanthi netepake kabeh titik pungkasan kanthi Deteksi Kesehatan Sistem.

Kabijakan Panyebaran sing Bisa Dicocogake

Temtokake utawa ngatur kabijakan panyebaran tembelan kanthi gampang supaya cocog karo syarat organisasi tartamtu.

Manajemen Patch Windows

Instal kanthi otomatis nganyari fitur paling anyar lan paket piranti lunak kanggo mesin Windows ing jaringan sampeyan.