yen sampeyan pengin gabung karo kita

Kirim resume saiki

karir

Golek Karir sampeyan bakal
love

Yen Nggarap Teknologi mutakhir, Kecerdasan Buatan, lan Pembelajaran Mesin Kayane Apik banget, Ayo Gabung lan Dadi Bagean saka Sing Apik!

Pangenalan Motadata

teka Bisa karo Kita

Ing Motadata kita nyedhiyakake lingkungan sing paling apik lan budaya kerja sing paling apik kanggo para muda uga profesional sing wis akeh mangsa bisa ngupayakake katrampilan lan gawe karier ing industri IT.

Pengembangan Dhiri

Kita ngormati karyawan lan upaya sing paling apik kanggo mesthekake yen kita bakal menehi sing paling apik saka dheweke.

Balance Work-Life

Kita nyengkuyung keseimbangan kerja-urip kanthi limang dina kerja seminggu.

Komunikasi Bukak

Kita tindakake konsep kabijakan mbukak-lawang lan ndhukung komunikasi transparan.

Kekarepan

Mbukak kanggo wong sing semangat, penasaran, gelem sinau kanthi sikap ora tau ngomong.

Keunggulan

Nawakake kaunggulan ing HR kanthi nggawe lingkungan kerja sing sehat lan kabijakan sing ramah karyawan.

Ganjaran & Pengakuan

Kontribusi karyawan marang perusahaan bakal diakoni lan diganjar.

saiki Bukaan

Jelajahi bukaan saiki ing ngisor iki utawa kirim email kanggo ngandhani kenapa sampeyan bisa dadi pas ing Motadata.

Eksekutif Penjualan Perusahaan
  • Hyderabad, Telengana, India
Jeneng pegawean: Eksekutif Penjualan Perusahaan
pengalaman: 4 taun
Lokasi Proyek: (Hyderabad & Bangalore)

Gambaran Proyek:
  • We are looking for a competitive lan dipercaya Sales Executive kanggo bantuan kita mbangun munggah aktivitas bisnis kita.
  • Tanggung jawab Eksekutif Penjualan kalebu nemokake lan ngupayakake prospek dodolan anyar, negosiasi kesepakatan, lan njaga kepuasan pelanggan. Kita pengin ketemu sampeyan yen sampeyan duwe katrampilan komunikasi sing apik lan rumangsa kepenak karo pelanggan potensial kanggo nuduhake layanan lan produk liwat email lan telpon.
  • Pungkasane, sampeyan bakal mbantu kita ketemu lan ngluwihi pangarepan bisnis lan menehi kontribusi kanggo pertumbuhan perusahaan sing cepet lan berkelanjutan.
Peran & Tanggung Jawab:
  • Nindakake riset pasar kanggo ngenali kemungkinan adol lan ngevaluasi kabutuhan pelanggan
  • Aktif golek kesempatan dodolan anyar liwat telpon, jaringan, lan media sosial
  • Nggawe rapat karo calon klien lan ngrungokake kekarepan lan keprihatinane
  • Siapke lan aturake presentasi sing cocog babagan produk lan layanan
  • Gawe ulasan lan laporan sing asring digunakake kanthi data penjualan lan finansial
  • Melu atas jenenge perusahaan ing pameran utawa konferensi utawa rapat Pemerintah / PSU.
  • Rembugan / nutup transaksi lan nangani keluhan utawa keberatan
  • Kolaborasi karo anggota tim kanggo entuk asil sing luwih apik
  • Klumpukne umpan balik saka pelanggan utawa prospek lan bareng karo tim internal.
  • Wong sing duwe kerja bakal tanggung jawab kanggo ngrampungake target penjualan sing wis ditemtokake ing awal taun lan bakal nglacak upaya saben wulan kanggo nggayuh target kasebut. Dheweke uga bakal tanggung jawab kanggo koleksi piutang sing pas wektune.
Syarat lan katrampilan:
  • 4-5 taun Pengalaman kabukten minangka Eksekutif Penjualan Perusahaan / Saluran utawa peran sing relevan
  • Keahlian ing Inggris lan Basa Lokal (Kannada, Tamil, Telugu)
  • Kawruh sing apik babagan MS Office
  • Pengalaman tangan karo piranti lunak CRM / Sales Force.
  • Pangerten lengkap babagan teknik pemasaran lan negosiasi
  • Sinau cepet lan semangat kanggo adol
  • Motivasi dhiri kanthi pendekatan adhedhasar asil
  • Ketrampilan ngirim presentasi sing apik
Education: Lulusan / BE (Elektronik & Komunikasi / IT / Komputer) / MBA

Pakaryan karo kita

Nggolek Ganti?

Kita Tansah Kasengsem Krungu Saka Wong sing Talenta, Ahli lan Inovatif.

Bebas Kirim CV Sampeyan Kanthi Rincian Kontak On

jobs@motadata.com or + 91 79-4702-1717

Pahargyan ing Motadata

Ayo temokake motadata - platform paling apik kanggo nggayuh karir sampeyan.