Kanggo Administrator Jaringan

Entuk Pandangan Holistik Kanggo Ngatasi Masalah Luwih Cepet

Aktifake administrator jaringan kanggo nangani apa wae sing diwenehake dening infrastruktur IT sing modern lan kompleks

Tantangan saka Administrator Jaringan

Administrator jaringan nglampahi dina-dina nyoba ngrampungake masalah konektivitas jaringan lan njaga jaringan kasebut. Dheweke kudu ngatur keamanan informasi perusahaan lan kudu njaga sambungan sing dipercaya kanggo karyawan. Ana akeh tantangan sing diadhepi administrator jaringan, kayata ngerti piranti apa sing ana ing jaringan, ngawasi lalu lintas kanggo nyegah pelanggaran keamanan lan ngatur akses pangguna menyang macem-macem jaringan lan sistem kanggo macem-macem tujuan.

80%

saka organisasi

percaya manawa otomatisasi duwe peran penting kanggo nambah wektu aktif aplikasi kasebut.

Motadata AIOps nawakake administrator jaringan kemampuan kanggo terus-terusan ngawasi kinerja aplikasi, ndeteksi anomali, nindakake korelasi acara, lan entuk otomatisasi meja layanan.

Solusi AIOps Motadata kanggo Administrator Jaringan

Gabungke pengumpulan data, manajemen data, lan analitik prediktif kanggo nggawe keputusan sing duwe pengaruh

Keamanan jaringan

  • Ngamanake jaringan tansah dadi tugas sing tantangan kanggo tim Admin Jaringan. Kanthi serangan malware anyar lan pelanggaran keamanan canggih saben dina, ngamanake jaringan kanthi sistem pemantauan tradisional dadi tantangan.
  • Kajaba iku, jaringan dadi luwih rumit karo piranti IoT, awan virtual, wadhah, lan piranti BYOD sing saya tambah akeh.
  • Kanthi Motadata Network Observer, pangurus jaringan bisa ngawasi kabeh jaringan lan kegiatane kanthi nyata, supaya admin waspada babagan anomali.

Ngawasi lan pangopènan

  • Kanthi skala, kerumitan ngatur volume data sing akeh.
  • Kanthi Motadata AIOps, tim jaringan bisa nggabungake data saka macem-macem sumber lan nindakake korélasi acara kanggo ngenali masalah sing bisa nyebabake pangguna pungkasan lan pungkasane bisnis.
  • Pengumpulan data bisa otomatis supaya proses iki terus-terusan.

Tanggepan otomatis

  • Sembarang masalah ing jaringan kudu ditangani kanthi sistematis kanggo resolusi sing luwih cepet. Motadata AIOps kalebu otomatisasi meja layanan sing bisa ngowahi tandha dadi tiket, sing bisa dikelola kanthi kapisah nggunakake sistem manajemen insiden sing cocog karo ITIL.
  • Kajaba iku, otomatisasi meja layanan bisa digunakake kanggo ngontrol akses pangguna menyang macem-macem sistem ing infrastruktur IT.

Kaluwihan kanggo Administrator Jaringan

Motadata menehi kauntungan AI kanggo pangurus jaringan kanggo ngatur kerumitan infrastruktur IT modern.

  • Tambah Uptime

    Solusi AI-Driven menehi tandha marang tim Admin Jaringan babagan kemungkinan kegagalan. Iki menehi wawasan saka pola lan ndeteksi anomali, ngirit wektu, biaya, lan karusakan perusahaan.

  • Panggunaan Bandwidth Luwih

    Bandwidth asring banget digunakake, kadhangkala kurang digunakake. Ngawasi kanthi ketat, pangurus jaringan bisa ngenali kemacetan lan panggunaan bandwidth sing diprioritasake.

  • Panemuan Otomatis Lanjut

    Kanthi akeh piranti ing jaringan, nyambungake lan ngawasi bisa dadi tugas sing angel. Kanthi panemuan otomatis sing canggih, solusi kasebut nemokake kabeh piranti lan nonton tanpa repot.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.