ITSM MSP

ServiceOps MSP Automation

Ladeni para pelanggan ing macem-macem lokasi kanthi piranti lunak meja layanan sing bisa disesuaikan sing unik. Ngirim pengalaman layanan sing konsisten kanggo ngunggahake bisnis sampeyan.

Pangiriman Layanan Desain kanggo Multiple Klien

Ngirim pengalaman ruang kerja sing konsisten karo PinkVerify, proses selaras ITIL sing dibangun ing DFITTM (Deep Learning Framework for IT Operations).

Dhukungan multi-portal

Nggawe portal layanan khusus kanggo saben klien kanthi URL unik.

Otomasi Workflow

Nggawe alur kerja kanggo micu otomatisasi adhedhasar domain klien.

Manajemen aset

Ngatur aset hardware lan piranti lunak klien saka sak panggonan.

Manajemen Klien sing efisien

Manajemen Klien sing efisien

  • Priksa manawa kustomisasi saben portal kanthi aset merek.
  • Ngontrol setelan portal saka portal teknisi siji.
  • Gawe laporan khusus klien kanggo transparansi maksimal.
Siji Platform, Multiple Klien

Siji Platform, Multiple Klien

  • Ngatur banjir tiket sing mlebu saka pirang-pirang klien kanthi fitur kaya tugas otomatis.
  • Setel konteks lan resolusi sing tepat karo proses ITIL kaya masalah, owah-owahan, lan manajemen aset.
  • Ngidini teknisi ngakses data klien saka aplikasi seluler.
Ngatur Pangarepan Klien

Ngatur pangarepan Klien

  • Setel pangarepan sing tepat kanthi nemtokake SLA kanggo saben klien.
  • Nemtokake apa sing kudu ditindakake nalika tiket ora ditanggapi utawa dirampungake ing wektu.
  • Jupuk skenario khusus perusahaan lan otomatis.

Platform Unified kanggo Ngatur Klien Panjenengan

Survey pangguna pungkasan

Bukak survey pangguna pungkasan kanggo ngerti carane seneng layanan sampeyan.

Pengumuman

Tampilake woro-woro ing portal layanan klien tartamtu.

Base kawruh

Nggawe basis kawruh sing diperkaya lan nyingkirake tiket kanggo masalah sing wis dingerteni.

pangaturan

Gawe kolom khusus kanggo njupuk informasi tambahan nalika nggawe portal klien.

Sumber siji saka jawaban kanggo tantangan ITOps

Oct 27, 2020
Pandhuan Lengkap babagan Otomatis Meja Layanan
Read More
Mar 03, 2019
Pandhuan pamula kanggo ITIL & ITSM
Read More
Mar 11, 2020
11 ITIL Service Desk Praktik Paling Apik kanggo Supercharge y...
Read More
Apr 01, 2020
Kepiye perusahaan layanan IT nyuda pangiriman layanan ...
Read More