Kanggo Tim IT

Ngatasi Masalah Luwih cepet nganggo Wawasan sing Bisa Ditindakake

Nggawe realita operasi IT tanpa gangguan kanthi deteksi anomali, korelasi acara, analisis kinerja, manajemen layanan IT, lan otomatisasi cerdas

Tantangan saka Tim IT

Sampeyan ora bisa maneh kanggo trek lan ngatur kerumitan IT ing dinamis, ngganti lingkungan karo Techniques tradisional lan offline efforts mbutuhake intervensi manual. Tim IT samesthine bakal nindakake luwih akeh tinimbang sadurunge karo piranti lawas lan sistem warisan sing ora bakal kadaluwarsa, nanging isih ana tekanan kanggo ngetrapake proyek lan teknologi anyar. Sing luwih elek, nambah tingkat pangowahan lan throughput luwih cepet ing sistem tegese volume data sing kudu disimpen lan dicerna tim IT saya tambah akeh.

30%

nyuda kedadeyan prioritas dhuwur

wis diamati dening organisasi sing wis ngetrapake pendekatan pemantauan proaktif karo AIOps.

Motadata AIOps bisa ngaktifake organisasi sampeyan ngalahake kekacauan data lan entuk wawasan sing terus-terusan lan bisa ditindakake babagan Operasi IT sampeyan.

Solusi AIOps Motadata kanggo Tim IT

Prediksi lan nyegah kedadeyan sadurunge kedadeyan karo Motadata AIOps

Dadi proaktif kanggo nyegah gangguan lan gangguan layanan

  • Ningkatake efisiensi lan ketangkasan operasi IT kanthi ngotomatisasi kegiatan manual lan bola-bali kanthi Automasi Layanan AIOps.
  • Kanthi otomatis nggolongake, prioritas, lan nemtokake tiket menyang teknisi adhedhasar algoritma berbasis AI.
  • Sistem kasebut mbantu ngrekam kabeh kedadeyan lan panjaluk layanan kanggo nelusuri mangsa ngarep lan entuk konteks nalika ngrampungake masalah IT.
  • Aktifake teknisi nggunakake saran lan tanggapan sing didhukung ML kanggo ngirit wektu lan fokus ing inisiatif IT sing luwih penting.
  • Data sing gegandhengan saka macem-macem sumber data lan gambarake ing dashboard wektu nyata sing manunggal kanggo nanggapi tandha penting kanthi cepet kanggo njamin kesinambungan bisnis.

Gawe konteks karo CMDB

  • Ngatur kabeh aset IT saka siji lokasi nggunakake manajer aset. Nggunakake teknik panemuan tanpa agen lan adhedhasar agen, gawe database CI.
  • Tansah nganyari tim kanthi informasi infrastruktur paling anyar liwat sistem ngawasi sing ngirim data konfigurasi kanggo piranti jaringan menyang database lengkap. Gunakake data kanggo ngatur siklus urip kedadeyan, masalah, utawa ngganti tiket.

Ngatur owah-owahan IT kanthi efisien

  • Aktifake teknisi ngatur owah-owahan kanthi efisien sajrone siklus urip ing macem-macem tahapan kayata persetujuan, implementasine, review, rollback, lan sapiturute kanthi modul manajemen pangowahan khusus.
  • Ngotomatisasi persetujuan kanthi alur kerja multi-level kanggo nyegah teknisi nindakake owah-owahan sing ora sah.
  • Nyilikake resiko lan impact ing pangguna, nyepetake karya pembangunan penting, lan gampang masang owah-owahan, kabeh nalika njaga audit trail lengkap kanggo saben owah-owahan.

Ngatasi masalah IT sadurunge kedadeyan

  • AIOps nyedhiyakake ngawasi kinerja aktif aplikasi kritis sing ngidini tim IT kanggo ngatasi masalah nambah kerumitan data amarga scaling munggah.
  • Mupangate kemampuan machine learning ing platform kita kanggo ndeteksi outlier kanggo ngenali masalah sing bakal teka sing ora nyebabake tandha.
  • Platform kasebut dilengkapi deteksi anomali sing bisa digunakake tim IT kanggo njaga KPI kanthi mbandhingake data saiki karo data historis.

Kaluwihan kanggo Tim IT

Motadata ngidini tim IT nglawan silo IT lan entuk visibilitas lengkap menyang operasi IT.

  • Gabungan Big Data

    Motadata nglumpukake data, dibebasake saka alat sing beda-beda, kanggo nyepetake identifikasi sabab akar, ndhukung analytics canggih, lan nggampangake otomatisasi.

  • Sinau Mesin sing Mantep

    Agen tunggal Motadata ngotomatisasi proses ngumpulake data saka macem-macem sumber, kalebu data log, sing diwenehake menyang mesin AI.

  • Automation

    Motadata AIOps ndhukung otomatisasi kegiatan kritis kaya ngawasi kinerja aplikasi, tandha lan nggawe tiket kedadeyan, eskalasi SLA, lan korélasi kanggo RCA.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.