Kanggo Manajemen Tiket IT Gunakake Case

Sail liwat Kabeh Pitakonan Pelanggan Panjenengan Lancar

Motadata ServiceOps mbantu sampeyan ngotomatisasi proses lan ngaktifake perwakilan pelanggan supaya tetep teratur, efisien, lan mbiyantu - ngirit wektu kanggo bisnis lan pelanggan.

Tantangan karo Manajemen Tiket IT

Kabeh organisasi mbutuhake cara kanggo ngatasi masalah lan panjaluk kanthi efisien dening para pelanggan lan karyawan. Sifat panjaluk kasebut beda-beda gumantung saka organisasi menyang organisasi, lan malah ing organisasi, ing macem-macem departemen. Tanpa sistem tiket sing cocog, masalah kasebut bisa uga ora ditangani kanthi efektif utawa efisien.

65%

saka churn pelanggan

bisa dicegah yen masalah customer wis ditanggulangi ing kontak pisanan dhewe.

Motadata ServiceOps bisa mbantu organisasi nyedhiyakake dhukungan ing pirang-pirang saluran, wektu tanggapan & resolusi sing luwih murah, promosi layanan mandiri, lan kanthi mangkono, ningkatake kepuasan pelanggan.

Solusi ServiceOps Motadata kanggo Manajemen Tiket IT

Streamline efforts layanan pelanggan

Ngenali lan njupuk masalah saka Multiple Channels

  • Identifikasi lan panangkepan awal bisa teka liwat saluran sing beda kaya email, telpon, portal layanan mandiri, utawa agen virtual lan sistem tiket sing efektif kudu bisa ndhukung kabeh.
  • Pangguna uga kudu bisa ndeleng kemajuan lan resolusi masalah kasebut liwat portal layanan mandiri tanpa kudu nelpon tim meja layanan.
  • Kajaba iku, alat ngawasi kudu bisa komunikasi langsung karo sistem tiket lan miwiti tanggapan sadurunge ana bukti sing katon kanggo pangguna pungkasan.

Ningkatake Self-Service

  • Njawab pitakonan sing bola-bali bisa mbutuhake wektu. Dadi pangguna pungkasan kudu bisa ngakses portal layanan mandiri sing nyengkuyung dheweke nemokake solusi kanggo masalah kasebut sadurunge ngajokake tiket supaya bisa nyuda beban teknisi layanan IT.
  • Pitakonan lan artikel sing ngatasi masalah sing umum lan terus-terusan bisa digawe lan diterbitake ing basis pengetahuan sing bisa ditelusuri pangguna kanthi nggunakake bar telusuran kanthi fitur panyaring sing canggih.

Ngirit Wektu nganggo Otomasi

  • Otomatisasi alur kerja multi-level tanpa kode lan dinamis bisa nguatake tim meja layanan kanggo ngrancang aturan bisnis khusus.
  • Tim meja layanan bisa nggunakake otomatisasi kanggo menehi jawaban sing wis ditemtokake lan tanggapan kaleng liwat agen virtual, persetujuan otomatis, alokasi tiket otomatis sing didhukung dening algoritma keseimbangan muatan cerdas berbasis AI, lan liya-liyane kanggo nambah efisiensi.

Setel Aturan lan Protokol Pasti kanggo SLA & Eskalasi

  • Tiket bisa dirampungake kanthi cepet adhedhasar prioritas lan kinerja SLA bisa diukur nggunakake monitor kepatuhan.
  • Wektu respon bisa disetel lan tingkat eskalasi sing beda-beda liwat matriks eskalasi bisa digawe.
  • Dadi yen tiket digawe lan ora dirawuhi ing wektu sing ditemtokake, para pemangku kepentingan bisa diwenehi kabar babagan pelanggaran SLA lan tiket bisa kanthi otomatis munggah miturut matriks kanggo mesthekake yen ora ana tiket sing ditinggalake.

Laporan lan Wawasan

  • Nggunakake laporan sing rinci kanggo ngerti kinerja tim mbantu manajer ngerti area sing kudu didandani.
  • Sistem tiket sing apik bakal ngidini manajer nggawe jadwal laporan menyang kothak mlebu kanthi rutin.
  • Laporan kasebut bisa mbantu ngenali metrik kaya muatan tiket ing tim meja layanan, wektu turnaround, tingkat resolusi saben teknisi, lsp. Iki mbantu manajemen duwe perspektif cepet babagan kemajuan lan carane bisa luwih apik.

App Mobile

  • Layanan pelanggan ora kudu diikat menyang meja layanan 24/7.
  • Aplikasi seluler kita bisa mbantu nindakake fungsi tiket dhasar saka ponsel sampeyan. Dadi, teknisi bisa mbantu pangguna utawa pelanggan tanpa kudu ana ing kantor.

Kaluwihan Motadata Kanggo Manajemen Tiket IT

Proses manual kanggo ngatur masalah lan panjaluk pelanggan bisa nggawe teknisi sampeyan berjuang kanggo terus lan nundha layanan pelanggan.

  • Persiyapan Gampang

    Proses persiyapan prasaja sing ora mbutuhake latihan.

  • Kustomisasi sing Gampang

    Lay mudhun pangolahan lan gawe owah-owahan perlu ing alat kayata aturan adat, peran teknisi, workflows, SLAs, etc.

  • integrasi

    Integrasi Motadata ServiceOps karo piranti pihak katelu apa wae nggunakake REST API.

Solusi Motadata ITOps Tansah Usaha On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.