Solusi Penemuan Aset IT

Entuk visibilitas cepet menyang aset IT lan dependensi layanan

Ngleksanakake panemuan aset kanthi cepet lan ngumpulake data aset lan inventaris sing akurat kanthi Motadata ServiceOps Asset Manager

Tantangan karo Penemuan Aset IT

Malah ing lanskap IT sing ganti saiki, akeh perusahaan sing isih nglacak aset IT ing spreadsheet lan ora ngatur kabeh siklus urip aset IT. Tim IT dikenal ora kejawab informasi penting ing strategi ITAM supaya bisa ngatur aset wiwit saka pengadaan nganti pembuangan. Kajaba iku, nggunakake ITAM warisan, organisasi IT pungkasane mbuwang jam-jam produktif kanggo nyoba nyelarasake inventaris lan aset lan ngurusi aset kabijakan sing ora ana garansi lan ora ana dhukungan.

30%

tabungan biaya ing taun pisanan

lan kira-kira 5% tabungan ing saben limang taun sabanjure kanggo bisnis sing efektif ngetrapake solusi ITAM.

Motadata ServiceOps bisa mbantu nyuda overspending IT, entuk kepatuhan lisensi piranti lunak, lan nyuda risiko keamanan potensial kanggo ngirit biaya.

AIOPS-Banking Solution

Manajer Aset ServiceOps Motadata kanggo IT Asset Discovery

Gawe keputusan adhedhasar data lan informasi babagan aset IT sampeyan

Entuk informasi sing akurat babagan aset IT ing infrastruktur IT sampeyan

  • Temokake lan lacak kabeh aset ing organisasi sampeyan kanggo nglumpukake wawasan data lan ngarahake nggawe keputusan bisnis lan finansial babagan aset.
  • Entuk wawasan wektu nyata babagan kabeh aset lan nganyari inventaris aset IT kanthi otomatis kanthi informasi paling anyar ing organisasi sampeyan.
  • Kanthi Motadata AIOps, gunakake sinau mesin kanggo ndeteksi anomali, neliti panyebab oyod, ngoptimalake biaya IT, lan manajemen layanan IT.

Entuk visibilitas menyang sumber daya layanan bisnis & ngoptimalake biaya

  • Kanthi gambaran lengkap babagan lingkungan IT sampeyan, optimalake konsumsi lan belanja sumber daya.
  • Ngontrol biaya aplikasi lan atur alokasi sumber daya ing infrastruktur IT sampeyan.
  • Nggabungake tingkat panyusutan sing tepat kanthi cara sing pas kanggo nemtokake nilai akuntansi aset lan banjur ngrancang lan ramalan penyebaran aset adhedhasar syarat bisnis.
  • Lacak lisensi piranti lunak, informasi tuku, kadaluwarsa, lan panggunaan piranti lunak kanggo ngatur biaya IT kanthi luwih apik.

Nambah keamanan lan njamin kepatuhan

  • Aktifake penilaian cepet babagan kerentanan kanthi ndeteksi titik wuta lan sistem sing ora dipindai.
  • Tansah nganyari informasi babagan versi piranti lunak paling anyar, inventarisasi aset hardware, lan tambalan.
  • Ngenali aplikasi piranti lunak sing kurang digunakake utawa ora digunakake lan piranti aset sing ora aktif sing bisa dadi titik akses lawang mburi kanggo serangan cyber.
  • Ngerteni konteks layanan bisnis saka kabar keamanan.

Kaluwihan Kanggo Penemuan Aset IT

Entuk perwakilan lengkap lan paling anyar babagan lanskap aset IT kanthi otomatis.

  • Database CI

    Njaga data CI sing paling anyar lan pemetaan visual hubungan CI karo database terintegrasi kanggo ningkatake operasi ITSM kritis lan nyilikake gangguan layanan.

  • Teknik Penemuan Aset Serbaguna

    Keluwesan kanggo milih saka macem-macem teknik panemuan aset kayata tanpa agen, adhedhasar agen, barcode, lan kode QR adhedhasar syarat teknologi sing terus berkembang.

  • integrasi

    Platform Motadata ServiceOps ngidini integrasi kanthi gampang karo aplikasi pihak katelu liwat REST API.

Solusi Motadata ITOps Tetep Bisnis On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang.

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.