Kanggo kasus panggunaan ngawasi Pusat Data

Otomatisasi adaptif kanggo Pusat Data

Gunakake kekuwatan AI kanggo nyelarasake orkestrasi dinamis operasi IT ing pusat data kanggo njamin pengalaman pangguna sing lancar.

Tantangan karo Ngawasi Pusat Data

Pusat data nguwasani ekonomi digital. Nanging, ana uga akeh tantangan kanggo mbukak pusat data. Contone, manajemen risiko operasional kanggo mesthekake yen pusat data beroperasi kaya sing dikarepake lan kabeh risiko wis dikelola; mesthekake yen teknologi sing digunakake ing pusat data gaul karo standar industri uga nganyari keamanan; lan nyedhiyakake dhukungan kanggo teknologi, peralatan, fasilitas, lsp.

92%

saka Pusat Data

angel kanggo ngimbangi efisiensi lan biaya.

Jembatan aspek penting operasi IT ing pusat data kanthi Motadata AIOps.

AIOPS-Banking Solution

Solusi AIOps Motadata kanggo Pusat Data

Entuk kaluwihan kompetitif kanthi solusi terpadu

Ngatur operasi dhukungan

  • Dirancang kanggo operator pusat data kanthi efektif ngatur pangarepan kanggo pangguna pungkasan kanthi nggunakake otomatisasi canggih lan Agen Virtual kanggo ngatur manajemen siklus urip panjaluk pungkasan.
  • Ngatur lan nyilikake eskalasi MTTR lan SLA.

Akselerasi RCA

  • Potensial, panyebab oyod bisa ana ing ngendi wae saka antarmuka web menyang infrastruktur server. Nggunakake Motadata AIOps, tandha, metrik, lan log saka macem-macem sistem pemantauan dikumpulake kanggo mbusak swara sing ora perlu.
  • Kemungkinan sing dikurangi banjur dilewati model analitis kanggo nemtokake panyebab sing paling mungkin. Yen divalidasi, kesalahan bisa micu tandha.

Tandha cerdas

  • Motadata AIOps kanthi otomatis nglumpukake lan nggandhengake data saka macem-macem sumber menyang layanan sing larang regane, menehi teknisi wektu lan kekuwatan kanggo fokus ing apa sing penting.
  • Akibaté, ndhukung identifikasi hubungan sing perlu luwih cepet. Sawise organisasi wiwit ngubungake lan nganalisa aliran data, langkah sabanjure yaiku ngotomatisasi respon kanggo kahanan sing ora normal kanthi nyetel tandha.

Motadata Advantage Kanggo Ngawasi Pusat Data

Motadata AIOps, solusi sing ngluwihi operasi IT.

  • Operasi sing mantep

    Kita duwe otomatisasi cerdas kanggo ngenali masalah, supaya bisa dirampungake. Iki uga ngidini kita duwe resolusi sing luwih cepet, sing migunani kanggo pangguna lan bisnis.

  • Nggabungake Agile Keputusan-Making

    Model kognitif bisa menehi rekomendasi kritis kanggo orkestrasi dinamis alur kerja kanggo njamin pengalaman pangguna sing lancar.

  • Produktivitas sing luwih apik

    Analisis insiden, korélasi, lan otomatisasi proses kerja ngidini resolusi insiden sing luwih cepet lan produktivitas staf sing luwih apik.

Solusi Motadata ITOps Tansah Usaha On Track

Mikir maneh Proses Transformasi Jaringan - Nggawe Luwih Gampang, Terjangkau Lan Luwih Cepet

100 + Mitra Global

Ndhukung jaringan pangguna sing terus berkembang

2k + Seneng Pelanggan

Sing percaya karo kemampuan teknis kita kanggo nyepetake operasi IT.

25 + Ngarsane Negara

Pamuter global kanggo ngrampungake masalah bisnis sing rumit nggunakake teknologi AI.