Log Analytics

Manajemen Log karo Konteks

Nglumpukake, Analisa, Visualisasi, lan Diagnosis nganggo Data Log bebarengan karo Metrik kanggo Visibilitas Lengkap ing Skala

Manajemen Log terpadu lan Ngawasi tumpukan lengkap

Motadata Log Analytics Dirancang kanggo Mbantu Organisasi Nglumpukake, Nganalisa, Ngawasi, lan Visualisasi Data Log kanggo Investigasi Cepet, Ngatasi Masalah, lan Analisis Tingkat sing luwih dhuwur. Metode Pengumpulan Tanpa Usaha Nyawiji Log Bebarengan karo Metrik lan Data Streaming kanggo Pandangan Terpusat kanthi Konteks Luwih jero kanggo Nganalisis Acara Log.

Superior

Wawasan sing Bisa Ditindakake kanggo Layanan, Aplikasi, Sistem, Piranti

Nalika log diterusake, Motadata langsung cluster data log ditampa ing wektu nyata lan intelligently lumahing tren ing kegiatan log. 

  • Nglumpukake lan Correlate: Nglumpukake log saka lingkungan heterogen kanthi cara koleksi adhedhasar agen utawa kurang agen. Sambungake log lan metrik sampeyan liwat email, Slack, lan saluran liyane.
  • Solusi Sekali: Siji agen sing kuat sing ngumpulake kabeh jinis data utawa format saka sembarang sumber. Solusi siji-mandeg kanggo nginstal, ngatur, lan skala.
  • Kustomisasi on-demand: Tetep tundhuk karo retensi log, audit, utawa regulasi kanggo kabijakan pelaporan log warisan adhedhasar syarat organisasi sampeyan.
Cerdas

Analitik Log Berbasis AI

Nggawe machine learning lan analytics majeng munggah investigasi lan ngatasi masalah. Ngawasi lan ngatur data log nganggo solusi manajemen Log sing gampang disebarake lan gampang diatur.

  • Konfigurasi terpusat: Analisis pola log kanggo wawasan kanthi cepet ing jutaan acara log.  Simpen lan sambungake data log ing lokasi sing terpusat kanggo ndeteksi anomali lan nanggapi kanthi luwih cepet.
  • Ngurangi MTTR: Gunakake clustering log kanggo nggabungake visibilitas operasional kanggo kabeh aplikasi lan layanan sampeyan. Ngurangi MTTR kanthi cara ngatasi masalah nganggo 100+ aplikasi Log Parsing sing metu saka kothak, sing nglumpukake log ing saubengé kanggo nggoleki ing sawetara detik.
  • Analytics Lanjut: Ngawasi, nganalisa, diagnosa masalah lingkungan hibrida lan multi-awan kanthi platform terpadu - entuk analitis canggih kanthi wektu nyata sing didorong dening machine learning.
Entuk

Live Tail lan Waspada

Ngilangi titik wuta kanthi dhukungan lengkap kanggo atusan sumber log kalebu on-premise kanggo maya lan kabeh ing antarane. Kurang wektu kanggo konfigurasi lan luwih akeh wektu kanggo wawasan.

  • Smart Tandha: Gunakake deteksi anomali kanggo ngenali prilaku abnormal kanthi otomatis. Entuk tandha sing pengin diwenehi kabar lan tampa liwat email, Slack, lan saluran liyane.
  • Live Log Buntut: Tumindak buntut langsung kanggo ndeleng data log feed langsung saka macem-macem sumber. Analisa kanthi cerdas lan ngumpulake acara log ing antarane aplikasi, piranti, sistem.
Motadata AI-Powered NMS

Solusi Sampurna
Kanggo Ngawasi Kinerja Jaringan Otomatis

Ngawasi saben prasarana IT kanthi Sistem Manajemen Jaringan multi-vendor.

  • Ngawasi & ngoptimalake kabeh infrastruktur IT.
  • Ngawasi jaringan kanggo mesthekake uptime maksimum.
  • Nyedhiyakake dashboard lan widget sing bisa disesuaikan.
  • Nyedhiyakake wawasan intelijen operasional sing bisa ditindakake.

Jelajahi Kabeh Fitur

Integrasi Integrasi lancar Kanthi Favorit Panjenengan
Teknologi Meja Layanan

Explore Log Analytics

Log Analytics Powered by Motadata Ngirit Wektu lan Dhuwit Perusahaan kanthi Ngawasi Log lan Nemokake Wawasan sing Bisa Ditindakake saka Analytics.

Coba AIOPs suwene 30 Dina

Download piranti lunak kita gratis kanggo 30 dina

Jadwal Demo Kanthi Pakar Kita

Book slot ing tanggalan kita lan pengalaman AIOPs urip.

Hubungi Penjualan

Isih, duwe pitakonan? Bebas bae kanggo hubungi kita.

Motadata NMS

Solusi Siji Mandeg kanggo Infrastruktur IT Kabeh

Layanan NMS gabungan Motadata nawakake solusi sing didorong AI kanthi skalabel kanggo Jaminan Layanan, Orkestrasi & Otomasi, supaya perusahaan bisa nggayuh tujuan manajemen jaringan. Motadata uga bakal menehi pengamatan jaringan kanthi aplikasi lengkap lan perspektif infrastruktur, supaya sampeyan bisa nemokake lan ndandani masalah kanthi cepet.

Miturut TEAM

Sinau kepiye tim sing beda bisa nggunakake platform kita kanggo nambah produktivitas lan nyepetake proses internal.

Miturut USECASEs

Sinau babagan masalah sing bisa diatasi dening platform AIOps lan ServiceOps lan mupangat sing bisa diwenehake.

Sukses Kita Crita

Deleng Kepiye Perusahaan Kaya Sampeyan Gunakake Platform Kita Kanggo Wawasan sing Bisa Ditindakake

TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 50 metrik dianalisis saben piranti

RADWIN, Israel milih Motadata minangka Mitra OEM kanggo suite produk NMS terpadu kanggo operator-g ...

download Saiki
KESEHATAN
1200+ Aset sing Dipantau lan Diurus

Motadata mbantu Emirates Healthcare kanggo nyelarasake operasi IT kanthi Smart Automation, kanggo ...

download Saiki
TELEKOMUNIKASI
Luwih saka 27 GB data log sing diproses saben dina

Bharti Airtel, Perusahaan telekomunikasi global terkemuka sing milih Motadata kanggo prestasi gabungan ...

download Saiki

Apa Sampeyan Duwe Pitakonan? Mangga Takon Kene, Kita Siap Mbantu Sampeyan

Yen pitakonan sampeyan ora ana ing kene, mangga hubungi.

Takon pitakonan sampeyan

Solusi Log Analytics ngumpulake data log saka macem-macem acara lan operasi. Log minangka rekaman acara, kayata tumindak pangguna utawa kesalahan sistem, kanthi nyata-wektu. Dheweke uga mbantu sampeyan ngenali ancaman keamanan potensial kanthi menehi informasi babagan apa sing ditindakake pangguna nalika ngakses sumber daya sensitif.

Log Analytics bisa digunakake kanggo nemokake patterns ing prilaku panggunaors, masalah identitas, aktivitas keamanan audit, utawa netepi aturan sing ditetepake. Organizations uga bisa digunakake kanggo strgenigize lan ngatur owah-owahan infrastruktur IT.

Log Analytics bisa ditindakake kanthi praktik sing diwenehake ing ngisor iki kanthi urutan kronologis.  

  • Nglumpukake 
  • Sentralisasi lan Indeks 
  • Panelusuran lan Analisis 
  • Monitor lan Tandha