Saben Acara Counts -

Ngurangi Downtime Kanthi Tandha Real-Time, Dashboards, Lan Analitik Didhukung Machine-Learning Kanggo Kabeh Telung Jinis Telemetri - Log, Metrik, Lan Tilak

Ngawasi lan Ngatur Kabeh IT

Kanthi Tambah Kerumitan Jaringan Heterogen Saiki, Wis Dadi Penting kanggo Organisasi Kanggo Investasi Ing Platform Operasi IT sing Mantep

Motadata AIOps

Entuk Wawasan sing Kuat kanggo Nggawe Hasil Bisnis

  • Pengamatan Jaringan

    Ngawasi wektu nyata lan alat korelasi sing didhukung AI kanggo nganalisa jaringan kabeh organisasi

  • Ngawasi infrastruktur

    Platform observasi terpusat kanggo infrastruktur IT on-prem, awan, lan hibrida

  • Log Analytics

    Analisis data mesin kanggo nemokake tren lan pola kanggo entuk wawasan bisnis sing bisa ditindakake

  • Automation Jaringan

    Mbangun Runbooks kanggo terus-terusan nggedhekake efisiensi jaringan bebarengan karo virtualisasi jaringan

Jelajahi Liyane

Layanan MotadataOps

Streamline Proses Bisnis ing saindhenging Organisasi

  • Meja layanan

    Streamline pangiriman layanan IT liwat agen virtual kanggo nambah adopsi meja layanan

  • Manager Aset

    Aja lali babagan aset IT lan Non-IT lan atur saka siji platform

  • Manajer Patch

    Otomatis manajemen tembelan lan njaga titik pungkasan saka kerentanan

  • AI obrolan

    Ngurangi MTTR kanthi nggunakake NLP-powered Highly Scalable Virtual Agent

Jelajahi Liyane

Otomatis lan Extend karo Integrasi Asli

Kanthi 200+ integrasi asli saka protokol ngawasi, awan, lan API pihak katelu, kanthi cepet ngotomatisasi koleksi lan remediasi. Gunakake aplikasi metrik lan log kanggo langsung ngawasi kabeh saka sembarang Sumber - Metrik, Aliran Jaringan lan Log

Rampungake sing paling angel
Tantangan Operasi IT

Ngatur volume data kanthi efisien. Mbusak silo data, ngerteni acara ing wektu nyata, lan nyepetake pangiriman layanan modern.

Nglumpukake
kabeh

Enrich &
Korel

Cerdas
Analytics

Mbusak Gangguan, Entuk Wawasan

Entuk wawasan sing luwih jero kanthi ngekstrak data sing migunani saka gangguan kanthi ngolah acara sing kalebu, metrik, data dependensi, data log, lsp.

Ketemu SLA

Mesthekake kasedhiyan aplikasi lan layanan kritis kanggo ketemu SLA kanthi proaktif ngrampungake masalah lan nggunakake otomatisasi.

Skala tanpa watesan

Skala aktivitas pemantauan sampeyan, kanthi dhukungan kanggo milyaran metrik, bebarengan karo aplikasi sampeyan lan ndhukung operasi IT.

Usaha Gunakake Platform kita ing saindenging Globe